Hud

Dump dårlig hud

Slik kvitter du deg med gusten og dårlig hud.

Publisert
Sist oppdatert
Spørsmål: Jeg har svarte prikker og litt fet hund rundt nesen min. Har litt fall i mitt halvlange hår. Er usikker på hvordan jeg skal få det til å se fint ut. Har litt fall i håre mitt.Halv langt hår.Usikker på hvordan jeg skal få mitt kommunefargede hår til å se fint ut. Ser ut som en grå mus ...Til daglig gjør jeg ikke så mye med håret mitt. Har i alle år brukt en Natusan ansiktskrem som man får kjøpt i dagligvarebutikken.Ragnhild (25)Svar:Du ser absolutt ikke ut som en kommunegrå mus! Men håret ditt er litt kjedelig og kunne vært gjort noe med. Aller først bør du få orden få huden din. Det er ikke så rart at du sliter med sorte prikker og fet hud om du ikke har produkter som er tilpasset din hudtype. Derfor må du bli flinkere til å rense ansiktet hver kveld selv om du ikke bruker mye makeup. Huden vår utsettes for utrolig mye skitt i løpet av dagen - tenk bare på forurensingen! Huden bør også peeles 2-3 ganger hver uke. Tilfør fuktighet gjennom gode fuktighetskremer som igjen er tilpasset hudtypen din. Om du blir flinkere til dette, lover jeg at du får en fisk og sunn hud som ikke ligner på den gamle. Innimellom bør du også unne deg et besøk hos en hudpleier.
 • Les også: Hudpleieguiden
 • Hårfasongen er litt kjedelig, men fargen er slettes ikke gal. Du trenger mer spenst og liv! Jeg synes rett og slett at du skal kilppe deg kort. Om du får håret kortere rundt det hele vil du få frem ditt flotte ansikt. Fargen synes jeg som sagt er fin, men om du får en kort, klassisk lugg tror jeg dette vil bli utrolig bra. Dessuten synes jeg du skal nappe brynene dine i en finere fasong. Marker dem med en gråaktig øyebrynsfarge. Det vil gi ansiktet ditt mer karakter. Lykke til!Helge Borgenmakeupeksperthelge@kk.no

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer