Nettmøte

Eksperten svarte om sex

Noe du lurer på om sex og kjærlighet? Les spørsmålene og svarene fra det første nettmøtet med vår nye sex-ekspert Stéphane Vildalen.

Publisert
Sist oppdatert
Hva er normalt når det gjelder sex og hvordan nyte mer? Stéphane Vildalen (42) er vår nye nye sex-ekspert på kk.no. Fredag 24. februar svarte hun på leserspørsmål om sex og kjærlighet.Stéphane VildalenUtdannelse: Utdannet psykolog, med spesialitet i klinisk nevropsykologi og klinisk sexologi. Bakgrunn: Startet i praksis hos Thore Langfeldt ved Institutt for klinisk sexologi og terapi (IKST) i Oslo i 1989, og så tidlig at det var et stort behov for informasjon og folkeopplysning rundt seksualitet. Utfordringene ligger i å få både politikere, helsevesen og utdanningssystem til å forstå at den seksuelle helsen er viktig. Jobber nå ved Institutt for klinisk sexologi og terapi (IKST) i Oslo og på Sørlandet sykehus - med pasienter med seksuelle problemstillinger.Tar imot både par og enkeltpersoner. Jobber i tillegg som PMT-O-terapeut, som går ut på å trene foreldre til barn med alvorlige atferdsvansker i foreldreferdigheter.Sivilstand: Singel, har tre barn på 8, 13 og 15 år. Kan hjelpe deg med: Alle spørsmål knyttet til sex, samliv og kjærlighet. Mange problemer knyttet til seksualitet virker mer kompliserte enn de egentlig er - det er ikke flaut å spørre!Stéphane stiller til nettmøte annenhver uke på kk.no.Her er spørsmålene og svarene fra nettmøtet fredag 24. februar:

Nettmøtet er nå avsluttet.

Følg med på kk.no for flere spennende nettmøter i tiden som kommer!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer