Kk-ekspertene

En skikkelig ansiktsrens

En skikkelig ansiktsrens
Publisert
Sist oppdatert
Spørsmål: Jeg bruker shampo, balsam og dusjkrem når jeg dusjer. Bruker også ansiktsvask. Etter å ha dusjet vasker jeg ansiktet med wipes og smører med oriflame dagkrem. Jeg ønsker hjelp med å sminke bort akner og aknearr, og å style håret.Sissel (24)Svar: Du er flink til å pleie huden din, men jeg vil anbefale deg å rense huden din med en god ansiktsrens, du kan heller bruke wipes når du er på ferie eller for en kort periode. Jeg synes enkelte wipes er litt sterke. Vær også flink til å peele huden din regelmessig. Når det gjelder å skjule akne og arr, så er det ok å bruke en foundation som er litt tyngre (tykkere). Men allikevel skal man være forsiktig så det ikke blir liggende som en maske, det gjør at du vil føle deg oversminket. Men finn som sagt en foundation som er litt tyngre i konsistensen og legg et tynt lag med pudder over. Det er det beste tipset jeg kan gi deg. En annen ting du også kan prøve, er å legge et tynt lag med silikonserum før du legger på en foundation. Den vil legge seg som en tynn hinne, og glatter/jevner huden, slik at du har et jevnere utgangspunkt når du skal legge foundation. Ta deg også en tur til hudpleier og la de se på huden din, kanskje de kan slipe litt på huden eller gi deg noen hete stalltips, blant annet med tanke på produkter. Du har et kjempefint ansikt! Håret: Fargen ser ok ut, kanskje du skal ha enda mer brunt i det for å få frem mer kontrast og spill. Du kler godt det flate håret, men klipp det mer på sidene, slik at du kan ha håret frem mot ansiktet uten at ansiktet blir gjemt bort. Behold det litt flate uttrykket, men skaff deg noen gode stylingprodukter som samler håret og gir det glans, samtidig som det likevel er litt udefinert. Du har et kjempegodt utgangspunkt. Lykke til! Helge Borgenekspertstylisthelge@kk.no

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer