<strong>NETTBUTIKK:</strong> Endelig kommer Zara-sortimentet på nett. Dessverre er gleden kortvarig for oss i Norge. Foto: Faksimile
NETTBUTIKK: Endelig kommer Zara-sortimentet på nett. Dessverre er gleden kortvarig for oss i Norge. Foto: Faksimile Vis mer

Shopping

Endelig Zara i posten - eller...?

I dag åpner den spanske kleskjeden nettbutikk, men det er ikke bare gode nyheter for oss i Norge.

Publisert
Sist oppdatert
Moteløver over det ganske land frydet seg da <362031>Zara åpnet sin første butikk i Norge i 2006, og da de tidligere i år lanserte sine planer om en nettbutikk, løp moteglade hjerter igjen løpsk.

Sender ikke til Norge

Gleden ble dessverre kortvarig. Foreløpig har ikke Zara inkludert Norge i sin nettsatsing.

Nettbutikken åpner for kunder i Spania, Italia, Frankrike, Portugal, Tyskland og Storbritannia torsdag 2. september, men med mindre du kjenner noen der som kan videresende for deg, må du pent smøre deg med tålmodighet.

– Det er foreløpig ingen konkrete planer for Norge, Sverige eller Danmark, men vi håper jo det skjer snart, kan Zaras hovedkontor i Skandinavia fortelle KK.no.

Spansk suksesshistorie

Den spanske motekjeden har gjort suksess i 73 land over hele verden, og det uten å bruke en krone på reklame, skal vi tro Wikipedia.

Mye av grunnen til at Zara har vært så vellykket, er at de er kjapt ute med å lage sine egne vrier på trendene de store designerne viser på catwalken. Det sies at butikkjeden trenger bare to uker til å utvikle et nytt produkt og få det ut i butikkene. Moteverdenens standardtid på dette er cirka seks måneder, så her har spanjolene vist seg som ekstremt effektive.

Effektive er de også hva antall produkter angår. I løpet av et år lanserer Zara omtrent 10.000 nye produkter. Det bør med andre ord være noe for enhver smak når kjedebutikken nå åpner sin nettbutikk.

Tusenvis av produkter og nettsatsing hjelper dog lite når kjeden ikke sender varer til Norge.

LES OGSÅ: Hva har disse antrekkene felles?

Zarashoppere kan klikke seg inn på nettbutikken fra torsdag 2. september.

Forhåpentligvis venter vi ikke forgjeves, vi som venter på noe godt også i Norge.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer