Annet

Er spinning nok?

Er det nok å trene intenst, eller bør du velge flere treningsformer enn en? Eksperten svarer.

Er spinning nok?
Publisert
Sist oppdatert


Spørsmål: Jeg trener spinning to–tre ganger i uka. Er dette tilstrekkelig trening for hele kroppen, eller bør jeg legge inn en økt med styrketrening? Jeg liker ikke å trene aerobic eller typiske styrkeøvelser i sal.
Trude

Svar: Kondisjonstrening er viktig og grunnleggende, men du får et mer helhetlig treningsutbytte med noe styrketrening i tillegg. Det behøver ikke å ta lang tid. Du kan for eksempel gjøre tre–fire øvelser raskt og effektivt etter hver spinningtime.

Få litt hjelp med å velge gode basisøvelser, og med å velge rett belastning, så får du fint utbytte av denne lille tidsinvesteringen.

Jill Jahrmann
treningsekspert
jill@kk.no

LES OGSÅ:
 • Spinne hjemme
 • Ikke glem kondisen
 • Jills sprekeste tips
 • Jill Jahrmann er KKs treningsekspert. Hun er utdannet fysioterapeut og treningsfaglig ansvarlig for SATS.Har du spørsmål til henne, kan du sende en e-post til jill@kk.no.
  Jill Jahrmann er KKs treningsekspert. Hun er utdannet fysioterapeut og treningsfaglig ansvarlig for SATS.Har du spørsmål til henne, kan du sende en e-post til jill@kk.no. Vis mer
  Er spinning nok?
  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer