Kk-tjenester

Få julen rett på mobilen

Nå kan du lese kk.no hvor som helst og når som helst. Vi har samlet alt du trenger av nyttig julestoff på et sted.

Publisert
Sist oppdatert
Alt som skal til, er at du skriver mob.kk.no i mobilens nettleser, og vips så er du inne!

Med KK på mobilen kan du holde deg løpende oppdatert om alt fra klestips til mat og drikke og gode forholdsregler når du skal på julebordet. Du kan også sende julehilsen til alle du er glad i. I tillegg får du nyttig og underholdende info om helse, trening, kosthold, mote & trender, hud og hår, kultur og sex.

Vårt ekspertpanelgir også personlige råd hver dag - om trening, kosthold, hud, hår & makeup, sex & kjærlighet, psykologi og jobb & økonomi.

Som om ikke det er nok, kan du lese alle matoppskriftene på kk.no på mobilen mens du står i butikken og lurer på hva du skal lage til middag.

Surfing på mobilener nå like enkelt og oversiktlig som når du sjekker nettet på pc-en. Gamle wap-løsninger gikk tregt, hadde små bilder og var vanskelige å forstå hvordan man skulle bruke. Nå kommer du inn på et mobilt nettsted via mob.kk.no. Det ligner mer på vanlige internettsider. Det vil si sider med overskrifter, bilder og ingresser, slik som på bildet til høyre i denne artikkelen.

Få adressen gratis på sms. I stedet for å skrive inn mob.kk.no, send en sms med kodeord «kk» til 1901. Da får du tilsendt en link som du kan lagre som bokmerke og trykke på for å komme til siden. Denne sms-en er gratis.

Vanligvis er internett-tilkoblingen på mobiltelefonen lagt inn på forhånd. Hvis den ikke er det kan du laste ned et såkalt «oppsett» fra enten Telenor eller NetCom

 • Sjekk også ut KK radio
 • Få julen rett på mobilen
  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer