Hud & Hår

Far pent med frisyren

Hyppig bleking sliter på håret.

Publisert
Sist oppdatert
Spørsmål: Jeg vil gjerne ha hjelp med håret - først og fremt. Og til å lære å legge fin makeup. Jeg legger alltid den samme kjedelige hver dag, uten å egentlig ane hva som kler meg ...Jeg har problemer med blank hud, men det har blitt bedre fordi jeg peeler og renser ofte. Håret mitt er utrolig kjedelig og ødelagt, det er ikke noe frisyre på det. Jeg går nesten alltid med hestehale fordi det ikke er noe fint.Anette (20)Svar: Makeup: det ser ut som du gjør det veldig riktig, ut ifra bildet, det er både rent og delikat. Men det handler om å våge og gidde å prøve noe annet og nytt. Jeg opplever ut ifra bildet at du kler varme farger like godt som de kalde. Når det gjelder øyemakeup, kan du variere med flere teknikker. La lokket ha den mørke skyggen, eller legg den mørke skyggen i globalbuen for så å duse den oppover. Få i gang en venninnekveld, inviter til en vinkveld med makeup som tema, ta med dere forskjellige produkter og prøv dere frem sammen - det kan være ganske artig og inspirerende.Hår: Synes ikke du skal klippe deg kort, la det være litt lengde på det. Her handler det litt om å ta seg tid til å style håret litt mer enn det du gjør. Ikke la det bestandig ende opp i en hestehale, det blir veldig kjedelig. Bruk gode hårpleie-/stylingprodukter, så vil det se fint ut. Bleker du håret? Ikke gjør det så mye, det sliter og gir et litt for blondt uttrykk, synes jeg. Kanskje du bør klippe det litt mer opp i fronten, slik at det blir lettere og enklere å style? Men først og fremst; vær villig til å bruk litt tid på håret. Lykke til!Helge Borgenmakeupeksperthelge@kk.no

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer