Kk-kvinnen

Favoritt- plagget er en jeans-vest

- Et absolutt "must have" i sommergarderoben, mener Ingeborg Holden.

HUN FANT SOMMERFAVORITTEN: - Jeg kjøpte meg en jeans-vest for noen dager siden. Den er helt fantastisk! Kan brukes til alt. Definitivt et must have i sommergarderoben dette året, forteller Ineborg Holden. Foto: Privat
HUN FANT SOMMERFAVORITTEN: - Jeg kjøpte meg en jeans-vest for noen dager siden. Den er helt fantastisk! Kan brukes til alt. Definitivt et must have i sommergarderoben dette året, forteller Ineborg Holden. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Navn: Ingeborg Holden Alder: 20 år Bosted: Haugesund Yrke: Interiør og utstillingsdesignSommeren er godt i gang og det er ikke alltid like lett og vite hva man skal ha på seg for å beholde stilen enten det er i sol og varme eller regnvær.Disse åtte plaggene kan redde feriegarderoben din. Vi vil gjerne få dine beste tips innen mote, trening og kosthold. Svar på spørsmålene nederst på siden, og bli den neste KK-kvinnen.Se hva andre KK-kvinner har skrevet!

1. Hva er ditt favorittplagg?

Jeg kjøpte meg en jeans-vest for noen dager siden. Den er helt fantastisk! Kan brukes til alt. Definitivt et must have i sommergarderoben dette året.

2. Hva ønsker du deg som du ikke har råd til nå?

En ny garderobe. Altså klær, ikke et nytt garderobeskap. Det ville ha vært bortkastet.

3. Hva angrer du mest på å ha kjøpt?

Et par stilige Hummel sneakers. Kjøpte de fordi de var på salg til 300 kroner. Problemet er bare det at de er en størrelse for liten.

4. Hvordan så du ut i din verste stilperiode?

Jeg var 14 år og oppmerksomhetssyk. Det fantes bare utringet topper i klesskapet mitt og undertøysskuffen min fløt over med såkalte mirakelbh-er. Det hendte til og med at jeg gikk i miniskjørt midt på vinteren.

5. Hva har du alltid i veska?

Mobil, kortholder, nøkler, lipgloss og kamera.

6. Hvordan ser veska di ut?

Den er ganske liten. Det er rart at jeg i det hele tatt får plass til noen av tingene nevnt over. Den er brun, med en lomme på utsiden og to rom inni. Lang rem som kan justeres etter behov. Veldig praktisk, men den kunne gjerne ha vært litt større.

7. Hvilke fem kosmetikkprodukter klarer du deg ikke uten?

Consealer, lipgloss, mascara, I.D mineralpudder og The Body Shop blush.

8. Hvilket skjønnhetsproblem sliter du mest med (for eksempel legge foundation, hårstyling etc)?

Å legge øyenskygge har alltid vært et stort problem for meg. Spesielt når det kommer til soting, da ender det som regel opp med at det ser ut som om jeg har fått plassert en knyteneve i ansiktet. Hår er jeg heller ikke noe særlig flink med.

9. Hvilken kjent kvinne beundrer du mest?

Lady Gaga, siden hun tørr å skille seg ut.

10. Hva gjør du for å komme deg opp av sofaen når du ikke har lyst?

Jeg belønner meg selv med en sjokolade.

11. Hvor ofte trener du - og hva?

Nå blir jeg litt flau her jeg sitter. Er det greit å skrive at man ikke trener? Jeg skal begynne da. En vakker dag.

12. Hva spiser du til frokost?

To brødskiver med noe søtt pålegg, gjerne jordbærsyltetøy eller nugatti. I tillegg må jeg også ha en yoghurt og et glass melk til.

13. Hva er din største helsesynd?

Jeg fjerner ikke sminken min før jeg legger meg.

14. Når skeier du ut - og hvordan?

Jeg skeier ut når jeg har en dårlig dag. Da kan jeg gå på butikken og kjøpe masse snop, deretter setter jeg meg ned i sofaen når jeg kommer hjem igjen. Da slenger jeg føttene på bordet og setter på en film og sitter der til jeg har spist opp snopet. Det kan ta lang tid med tanke på at jeg alltid hamstrer noe fælt.

15. Hva har du alltid i kjøleskapet?

Melk, jordbærsyltetøy, yoghurt og bananer.

Bli KK-kvinne du også!

KK-kvinnen er en hyllest til norske kvinner, en serie artikler der vanlige kvinner deler ut råd og meninger.Hva får deg til å skinne i hverdagen? Del dine gode opplevelser med andre! I 2011 fyller KK.no 5 år, og da skal vi kåre årets KK-kvinne blant de som har vært med i denne spalten. Utvalgte bidrag til KK-kvinnen blir publisert på KK.no fortløpende.Hvordan går du frem? Du må legge ved et fotografi av deg selv. Velg selv om du vil sende ved ansiktsbilde eller helfigur, men bildet må være gjenkjennelig.Svar så utfyllende du kan på alle de 15 spørsmålene. Bruk fullt navn. Omtaler du produkter eller nettsteder er det supert om du også legger inn link med URL, slik at andre kan få se dine favoritter. Tusen takk for din innsats – her følger spørsmålene:#kk_kvinnen_skjema {display: none;}table {border: 1px solid silver;}table td {width: 50%;vertical-align:top; padding-bottom: 20px;}.skjema-input {width: 100%;font:10px Arial,Helvetica,sans-serif;padding:4px;}table#bio, table#questions {margin-bottom: 40px;padding: 10px;}table#bio { }table#questions { }.buttons {margin: 10px;text-align: center;}.validation-advice {background:none repeat scroll 0 0 pink;border:1px solid red;padding:3px 7px;width:163px;}//

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.