Langt

Fin og fjong frisyre

Det er ikke alltid så mye som skal til for å fikse håret.

Publisert
Sist oppdatert
Spørsmål: Jeg har langt glatt hår som stort sett havner i hestehale. Det er gradert inn mot ansiktet. Det er relativt tungt og glatt - og det er masse av det. Jeg trenger tips til en grei frisyre - greit å kunne ha det i hestehale innimellom. Jeg har ikke mye tid til styling, og det er ikke helt meg å bruke mye tid til det. Jeg har hele tiden stripet håret, og det har nok vært litt for lyst. Jeg farger det for å dekke over grå hår. Har du noen tips til farge, bør jeg holde meg i den blonde skalaen, eller bli litt mørkere?Ellen (35)Svar: Frisyre: Jeg synes ikke fargen er så gal, hold deg i den varme skalaen. Den mørke fargen du har på bildet er fin, ikke gjør den mørkere. Du kler som sagt den varme fargen. Du forteller at det kan være litt for lyst, og der er jeg nok litt enig. Lag sjatteringene litt mer tilfeldige, og ikke lag stripene for tykke. Ha de heller tynne og lag noen flere, det gjør det litt mer spennende.
 • Vårens fineste frisyrer
 • 66 vårfrisyrer i bilder
 • 101 festfrisyrer
 • KK-lesernes verste frisyrer
 • Nå skal det være bob - stor bildespesial
 • Veien til reklamefint hår
 • Hjemmespa for håret
 • Blond og blondere - stor guide til hårbleking
 • Stjernetriksene for glamorøse frisyrer
 • Det jeg vil foreslå er å beholde frisyren og til dels lengden, men klipp det litt mer enn du pleier, så vil det gi et lettere utrykk, og ikke bli så tungt for deg å style. Få det litt kortere i front, det hadde også lettet litt mer for ansiktet ditt. Det er noe med et langt hår, det krever litt mer styling enn et kort hår ettersom det er jo tungt i utgangspunktet. Det finnes ikke noe hokuspokus som gjør et langt hår enkelt å style. Det er allikevel klart at det hjelper å bruke riktige stylingprodukter. Lykke til!Helge Borgenmakeupeksperthelge@kk.no

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer