Monica Klungland Torstveit

Finn formen med Monica & Ina

Litt tungt å komme igang igjen etter en lang og lat sommer? KKs treningsekspert Monica Klungland Torstveit og kostholdsekspert Ina Garthe svarte i nettmøtet 10. september, les alle spørsmålene og svarene her.

Publisert
Sist oppdatert
Strever du med formen etter ferien? Da er Monica Klungland Torstveit og Ina Garthe her for deg. De to er hensholdsvi fast treningsekspert og kostholdsekspert her på kk.no og i spesialpublikasjonen KK kropp.Monica er førsteamanuensis i fitness ved Norges Idrettshøgskole, og har full ekspertise på alt du måtte lure på om kropp og trening. Lurer du på hvordan du skal holde deg i form, har du noen ekstra kilo du strever med å bli kvitt, eller trenger du konkrete treningstips? Da er Monica rett person til å svare.
 • Møt Monica Klungland Torstveit
 • Les Monicas 5 beste råd
 • Ina er utdannet idrettsfysiolog ved Idrettshøgskolen og har hovedfag i vektregulering. Det handler både om hvordan man går opp i vekt, ned i vekt og om spiseforstyrrelser. Som tidligere norgesmester i en vektavhengig idrett som kickboksing, ble hun tidlig interessert i kosthold og trening.
 • Her kan du lese mer om KK kropp-ekspertene
 • Møt Ina Garthe
 • Les Inas 5 beste kostholdsrådLurer du på hvordan du skal holde vekten stabil, eller kanskje du trenger å ta av noen kilo? Da er Ina rett person til å svareLEs alle spørsmålene og svarene her.

  Nettmøtet er nå avsluttet.

  Følg med på kk.no for flere spennende nettmøter i tiden som kommer!

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.