Hår

Fire frisyrer som vil forandre livet ditt

Glem «bare ta tuppene, du» neste gang du er hos frisøren. Gjør noe drastisk, og sjekk effekten!

VINNERSVEISER: Fire frisyrer å teste ved neste frisørbesøk. Foto: All Over Press
VINNERSVEISER: Fire frisyrer å teste ved neste frisørbesøk. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Du har kanskje opplevd det. På vei til frisøren tenker du at i dag er dagen du skal gjøre en forandring, komme ut fra salongen med ny sveis og en helt ny holdning til livet. Det skjer jo på film – snipp, snipp, så er livet en lek. I virkeligheten ender mange av oss likevel opp med «én centimeter av tuppene» eller «én nyanse mørkere».

Nok av det! Disse fire frisyrene funker for alle hårtyper, så her er det bare å la seg inspirere.

Strukturert bob

Med en litt lengre bob – en lob, om du vil – trenger du ikke føne ut håret før du stikker ut døra. Krøller eller bølger gjør denne bobben mer interessant. Har du naturlig fall i håret, bør du besøke frisøren din uten produkter i håret og be ham eller henne klippe håret mens det er tørt. Da er det enklere å se hvordan håret bør klippes for å bruke fallet til din fordel, forklarer Ted Gibson til Glamour.

Slik styler du klippen:
Bland litt gelé og fuktgivende krem og påfør håndklétørt hår, før du lar det lufttørke. Hvis du vil definere eller lage korketrekkere, kan du bruke en tynn krølltang. For en mer bølget look, twist små deler av håret rundt en finger mens du føner håret.

Se stjernene som rocker en strukturert bob:


Den nye korte klippen

Damer som Michelle Williams, Rihanna og Hayden Panettiere, har gjort den androgyne looken til en av høstens hotteste. La sidene være korte, mens du bevarer litt lengde på toppen. Gibson anbefaler mellomstore striper i fronten for mer dybde.

Slik styler du klippen: Bruk fingrene! Påfør litt mousse og føn håret mens du drar det framover med fingrene. For en røffere variant fungerer tørrsjampo ypperlig, mens litt pomade eller stylingkrem kan gjøre deg klar for den røde løperen. Dra sidene bak ørene, og vips – korthåret glamour!

Se stjernene som rocker den korte klippen:


Moderne shag

Be frisøren din klippe håret ditt i etasjer som er kortere på toppen. Bare vær obs på at de ikke blir for korte – hockeysveis er fortsatt ikke hot! For å variere denne sveisen, kan du lage en sideskill og tuppere håret.

Slik styler du sveisen: Påfør et varmebeskyttende produkt til håndklétørt hår og føn det tørt og slett. Bruk en stor børste for å gjøre det lettest mulig for deg selv. Bruk deretter en rettetang og rett ut håret i retning ansiktet ditt. Du får struktur i tuppene ved å bruke en strukturkrem eller paste, men med mindre du går for en Kristen Stewart-inspirert pullback, bør du fokusere på tuppene når du påfører produktet.

Se stjernene som rocker en shag her:


Lang lugg

Med tung pannelugg er det ekstra viktig å ta hensyn til ansiktsformen din. Hvis du har et bredt ansikt, bør du gå for en smalere lugg. Et mer ovalt fjes oppfordrer til bredere lugg. Luggen blir ekstra sexy hvis du ber frisøren om å runde den av med lengre lengder i kantene.

Slik styler du frisyren: Bruk en rund børste når du føner luggen og rett ut tuppene med rettetang. Legg luggen slik du vil ha den med fingrene og spray den med hårspray.

Hvis du vil stusse dem hjemme, hold saksa vertikalt og klipp litt av gangen fra side til side. Husk at mange frisører klipper luggen gratis én eller to ganger mellom hver klipp, så spør frisøren din om du kan komme innom for en liten stuss.

Se stjerne som rocker lang lugg her:


Våg å leke!

Så, neste gang du er hos frisøren kan du foreslå en av disse frisyrene. Det ville ikke overrasket oss om livet smiler litt ekstra i etterkant...

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer