Hår

Fire frisyrer som vil forandre livet ditt

Glem «bare ta tuppene, du» neste gang du er hos frisøren. Gjør noe drastisk, og sjekk effekten!

VINNERSVEISER: Fire frisyrer å teste ved neste frisørbesøk. Foto: All Over Press
VINNERSVEISER: Fire frisyrer å teste ved neste frisørbesøk. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Du har kanskje opplevd det. På vei til frisøren tenker du at i dag er dagen du skal gjøre en forandring, komme ut fra salongen med ny sveis og en helt ny holdning til livet. Det skjer jo på film – snipp, snipp, så er livet en lek. I virkeligheten ender mange av oss likevel opp med «én centimeter av tuppene» eller «én nyanse mørkere».Nok av det! Disse fire frisyrene funker for alle hårtyper, så her er det bare å la seg inspirere.

Strukturert bob

Med en litt lengre bob – en lob, om du vil – trenger du ikke føne ut håret før du stikker ut døra. Krøller eller bølger gjør denne bobben mer interessant. Har du naturlig fall i håret, bør du besøke frisøren din uten produkter i håret og be ham eller henne klippe håret mens det er tørt. Da er det enklere å se hvordan håret bør klippes for å bruke fallet til din fordel, forklarer Ted Gibson til Glamour.Slik styler du klippen: Bland litt gelé og fuktgivende krem og påfør håndklétørt hår, før du lar det lufttørke. Hvis du vil definere eller lage korketrekkere, kan du bruke en tynn krølltang. For en mer bølget look, twist små deler av håret rundt en finger mens du føner håret. Se stjernene som rocker en strukturert bob:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer