Hud & Hår

Fjong i en fei

Det eneste du trenger er en god hårbørste.

Publisert
Sist oppdatert
Spørsmål: Jeg ønsker hjelp til håret og sminketips. Når det gjelder mine daglige rutiner, så bare vasker jeg det med vann. Det er ikke alltid jeg gidder å gre håret, bare når jeg ska på fest sånn som på det bildet.
Berjetsa (24)

Svar: Du forteller at det ikke er alltid du gidder å gre håret. Dette høres ikke bra ut. Hvis du ønsker hjelp med tips og råd til styling, tror jeg i første rekke du skal legge listen der det er riktig å legge den. Punkt én: Gre håret hver dag, ikke kun når du skal på fest.

Tenk på den flotte kjæresten din du står ved siden av, det kan jo hende han har lyst til å se deg litt freshere oftere enn kun når dere skal på fest? Så må du begynne å gidde å rense huden din skikkelig hver dag, ikke bare av og til. Vær også flink til å tilføre huden din fuktighet og næring, som er tilpasset din hudtype.

Begynn med dette, du er ei flott jente med all verdens muligheter. Send meg et nytt nærbilde av bare deg når du er blitt flink med det jeg har nevnt for deg, så skal jeg gi deg noen gode råd og veiledning. Lykke til!

Helge Borgen
makeupekspert
helge@kk.no

Berjetsa (til venstre) sminker seg bare til fest.
Berjetsa (til venstre) sminker seg bare til fest. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer