Annet

Før du sender oss frilansstoff

Reportasjeavdelingen i KK kjøper fra tid til annen inn gode reisesaker og annet reportasjestoff fra frilans-journalister. Vi ber deg lese dette før du tar kontakt med oss.

Publisert
Sist oppdatert
GENERELT* Du er hjertelig velkommen til å sende oss saker, men vi må se ferdig tekst og bilder før vi kan ta stilling til kjøp.* Er du i tvil om din idé vil passe i KK, kan du studere noen utgaver av bladet og merke deg hva slags type reportasjer vi lager. * Er du fortsatt i tvil om din reportasjeidé vil passe for KK, kan du sende en e-post til reportasjeleder: kristine.brunmark@kk.no* Vi har dessverre ikke kapasitet til å diskutere henvendelser om stofftilbud pr. telefon.* Hvis vi kjøper inn en sak, kan det gå litt tid før den kommer på trykk. Da er det den enkelte frilansers ansvar å sørge for at saken er oppdatert ved trykking.* Send teksten og de beste av bildene lavoppløselig på e-post til reportasjeleder: kristine.brunmark@kk.no* Hvis du ønsker å levere tekst og/eller bilder på papir, er adressen: KK v/ reportasjeleder Kristine Brunmark Boks 1169 Sentrum 0107 Oslo* På grunn av stor pågang kan det gå noen uker før du får svar på ditt tilbud.* Vi forhandler om pris i hvert enkelt tilfelle.* Vi kjøper bare inn reportasjer fra reiser som journalisten selv har finansiert. Vi bruker ikke artikler fra sponsede reiser. Lykke til!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer