Kk-ekspertene

Forandring ønskes

Publisert
Sist oppdatert
Spørsmål: Det hadde vært gøy med en forandring!
Jeg renser huden med vann. I håret bruker jeg kun salongprodukter.
Gabriela (30)

Svar: Du ser jo super ut! Bra at du bruker salongprodukter til håret ditt, det er noe du får du igjen for. De er av mye bedre kvalitet og gir masse næring og pleie tilpasset ditt hår. Fortsett med det! Når det gjelder rens og egenpleie av ansiktet, synes jeg at du bør være like flink til å velge gode produkter. Ansiktet ditt ser flott ut nå, men du skal leve med det lenge, så ved å velge gode og riktige produkter er du med på å forebygge, slik at du kan beholde den flotte huden din lenger.

Det å rense huden med bare vann er ikke godt nok. Du får ikke renset huden tilfredsstillende. Å fjerne øyemakeup, tenk f. eks. på maskaraen, vippene blir kjempeslitte og tørre. Gå til en hudpleier, bli anbefalt riktige produkter som er tilpasset din hudtype. Renseprodukter, fuktighetskremer, øyegele, peeling, masker, nattprodukter!

Makeup: Du kan velge mellom mye, shimmer-skygger, matte skygger, mineralpudder/makeup som gir en fin glans/glød i huden. Du har flotte bryn, og god plass til å boltre deg på når du legger øyenskyggen. Men investér i gode produkter!

Hår: Når jeg ser på ansiktet ditt, er hårlengden på sidene og i fronten det eneste jeg vil forandre litt på. Det ville løfte deg litt og kvikke opp ansiktet ditt. Få frisøren din til å klippe det litt mer opp på sidene, det ville vært ok. Men du har et ansikt som kler veldig mye. Den dagen du blir virkelig lei, hadde du vært rålekker med en kort frisyre. Du har et så feminint ansikt at kort hår er safe og kanonlekkert! Det som er viktig, er at du ikke gjemmer bort ansiktet ditt. Lykke til med dine valg.


Helge Borgen
makeupekspert
helge@kk.no

Gabriela kunne tenke seg en forandring.
Gabriela kunne tenke seg en forandring. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer