Hud & Hår

Forandring søkes

Publisert
Sist oppdatert
Spørsmål: Jeg ønsker hjelp med hår, sminke og uren hud. Har gått ned en del i vekt etter to barn og trenger ny klesstil.

Jeg er plaget av uren hud så bruker såpe, tonic og krem for det. Vasker håret hver dag. Bruker lite sminke til daglig, jobber i barnehage.
Hanne (31)

Svar: Hudpleie: Du forteller at du bruker produkter for uren hud, men hjelper ikke disse? Hvis ikke vil jeg anbefale deg at du kanskje prøver ut et annet merke. Det er veldig viktig at du peeler huden din 2-3 ganger i uken. Går du jevnlig til behandling hos din hudpleier? Gjør det, ettersom det er behagelig og supert for huden. Viktig at vi unner oss litt luksus, både for velvære og for utseendet.

Makeup: Du har et fint ansikt, og du trenger ikke bruke tonnevis av makeup, men litt vil fremheve ansiktet ditt enda bedre. Vil anbefale deg et produkt som som er kombinert foundation og pudder i ett, det vil jevne huden din, samtidig som den matter ned huden, og det hele er gjort på to sekunder.

Den er også lett å justere med utover dagen også, når du føler deg litt blank/skjoldete. Påfør dette med en stor pudderkost, det er lettest og kjappest. Den kan også legges med en svamp, da vil ta litt lenger tid, men til gjengjeld dekker det enda mer.

Brynene dine er veldig fine, fortsett med å holde på denne fasongen. På øynene dine vil jeg anbefale deg at du legger en dus brun/plomme-øyeskygge i globalbuen, og trekke den litt oppover. Dette vil lage en fin dybde i øyet ditt, og trekke litt overflødig hud tilbake.

Legg gjerne en brun eyeliner, og en brun maskara. Dette vil fremheve øynene dine veldig fint. Legg en veldig naturlig rosa/brun rouge, som vil gi litt friskhet i kinnene. Ikke legg på mye! Legg også en helt blank lipgloss på leppene, det vil gi litt liv samtidig som det fremhever munnen din litt.

Hår: Du har et avlangt ansikt, og må ta hensyn til det. Hva med å klippe det litt mer opp og beholde noe av lengden bak? Få litt mer liv og sprut i det i fronten og på sidene.

Synes du skal ha en litt tøffere lugg, og kanskje noen litt mørkere striper i det for å gi det litt mer liv — ikke den kunstige, lyse fargen. Bruk stylingprodukter i det for å skape litt mer liv, og vær flink med å bruke gode pleieprodukter i håret ditt som gir det nok fuktighet siden du farger det. Lykke til!

Helge Borgen
makeupekspert
helge@kk.no

Hanne sliter med uren hud og trenger Helges assistanse.
Hanne sliter med uren hud og trenger Helges assistanse. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer