Kk-ekspertene

Forbudt forelskelse

Hjertet lystrer ikke alltid hjernen.

Publisert
Sist oppdatert
SPØRSMÅL:
Hei og takk for at man kan sende inn spørsmål til deg.

Jeg er så fortvilt for jeg har kommet opp i et dilemma. Jeg har blitt forelsket i en jeg jobber med og vi har tilbrakt noen netter sammen på kurs i all hemmelighet. Hjemme har jeg en mann jeg er veldig glad i, men han gir meg ikke nok lenger. Alt er rutine.

Kollegaen min er fem år yngre enn meg og han gir meg komplimenter hele tiden fordi han elsker kroppen min og å ha sex med meg. Jeg vet ikke om han kan tenke seg noe mer permanent, for han er gift, men han er den eneste jeg tenker på og hjemme blir jeg bare sur nå når mannen min prøver å ta på meg.

Dratt mellom to

SVAR:
Kjære Dratt mellom to

Det er ikke uvanlig å bli forelsket i andre selv om man er i et forhold. Hverdagen kommer i alle forhold og rutiner er vanskelig å unngå. Spørsmålet er selvfølgelig hva man skal gjøre med det. Noen velger å ha et elskerforhold på si og noen ser på det som en god løsning også.

Det som ofte blir vanskelig med det er at det lager avstanden større i forhold til partneren som er der hjemme. Det blir fort til noen løgner når man skal fortelle hva man har gjort eller skal gjøre. Når elskeren er den man tenker på gjennom dagen er hodet og følelsene andre steder enn hjemme. Erfaringsmessig blir det og ofte vanskelig å ha kollegaer som elskere idet den ene vil mer enn den andre. Å både være den som vil mest og den som vil minst kan være vanskelig i det dere må treffe hverandre i jobbsammenheng.

Du sier at mannen din ikke gir deg nok lenger. Jeg tolker det slik at dere hadde det bedre før. Dette er det mulig å finne tilbake til om begge vil. Du sier og at du er veldig glad i mannen din. Å ta avgjørelser i forhold til dette er nok ikke lett når du står midt i en forelskelse.

Når hverdagen har innhentet deg og mannen din er det lett å forstå at komplimenter og bekreftelser fra en yngre kollega føles godt å motta. Det kan heller ikke være så lett for mannen din å oppleve at du blir sur når han prøver å ta på deg. Det er nok lurt å ta tiden til hjelp og tenke deg godt om før du eventuelt går fra mannen din. Kanskje snakke med kollegaen din om hva han legger i det for på den måten unngå at det kan bli vanskelig for dere framover.

Om du velger å bli med mannen din, er det viktig at dere har en åpen dialog om hva som skal til av endringer som får begge til å føle seg sett og forstått.

Hilsen Stéphane

Stéphane Vildalen
Sex- og kjærlighetsekspert
stephane@kk.no

Stephane Vildalen er vår nye ekspert på kk.no. Send inn dine spørsmål om sex og kjærlighet til henne.
Stephane Vildalen er vår nye ekspert på kk.no. Send inn dine spørsmål om sex og kjærlighet til henne. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer