Kk-ekspertene

Frekk start

Frokost eller sex når vekkerklokka ringer?

Publisert
Sist oppdatert
Spørsmål: Kjæresten min elsker morgensex, men jeg orker sjelden fordi jeg er så trøtt og sliten og føler meg usexy uten å ha dusjet og pusset tenner. Kan ikke akkurat sette vekkerklokka på 05 for å sminke meg heller. Jeg vurderer å foreslå sex i dusjen, men er redd han skal synes det er litt drøyt.
NN

Svar: Jeg synes sex i dusjen er et flott forslag du godt kan foreslå for kjæresten din! Om morgensexen ikke blir noe av fordi du ikke er nysminka, kan du kanskje se om du har mulighet for å revurdere den tanken. Kjæresten din har ikke vondt av å se deg uten sminke. Pusse tenner tar jo ikke så lang tid.

Det som imidlertid av og til er vanskelig for folk er når såkalte A-mennesker møter B-mennesker. Som du sier så er du trøtt og sliten på morgenen og da er det ikke alltid så ok å ha sex. Den ene er kåtest på morgenen, den andre på kvelden. Da blir det viktig å holde fridager hellige, slik at en kan sove ut og ha sex innimellom når begge er på topp.

Det er kanskje òg viktig å minne om at sex ikke alltid bør ta så lang tid, noen minutter kan være nok for å gi hverandre den lille bekreftelsen som er viktig i parforholdet. Vi er ofte for opptatt av disse orgasmene og for lite opptatt av alt det andre fine med seksualiteten.

Stéphane Vildalen
Sex- og kjærlighetsekspert
stephane@kk.no

Stephane Vildalen er vår sex- og kjærlighetsekspert på kk.no. Send inn dine spørsmål henne.
Stephane Vildalen er vår sex- og kjærlighetsekspert på kk.no. Send inn dine spørsmål henne. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer