Hud & Hår

Fremhev øynene

Helge lærer deg å fremheve blikket.

Publisert
Sist oppdatert
Spørsmål: Jeg ønsker å fremheve øynene mine, og vil at huden alltid skal se sunn og frisk ut. Vil også ha hjelp med hårfrisyre. Til daglig smører jeg hele kroppen min med vanlig fuktighetskrem.
Helen (22)

Svar: Makeup: Du har et supert ansikt, og hvis du vil at huden din alltid skal se sunn og frisk ut må du være flink til å rense og pleie den med riktige produkter som passer din hud — da er du godt på veg! På huden din så velger du en lett foundation uten pudder, da vil den ikke dekke for mye. Pass på at du finner en som stemmer nøyaktig med din hudfarge, bytt heller ut fargen når høsten kommer og du blir blekere i huden.

Matt ned med litt transparent pudder, og det vil også være med på å binde foundation. Nå vil du få en glatt og fin hud (noe du har i utgangspunktet). Når det gjelder dine øyne, så er de vakre. Hold deg i de varme tonene, men selvfølgelig kan du bruke kalde nyanser også!

Når de gjelder en daglig øyemakeup, så er den klassiske metoden veldig safe og flott. Bruk en lys skygge over hele lokket, opp til brynet, og gjerne litt skimmer. Velg så en dyp, varm, matt skygge til å legge i globalbuen, og trekk den litt opp på øyebenet. Husk å duse skyggene godt i hverandre slik at du ikke får noen kanter, men at det flyter i hverandre.

Legg en sort liner langs vippekanten, og gjerne helt inn i øyekroken. Det gir et flott intenst blikk, og en fin ramme rundt øyet ditt. Sort maskara. Legg også øyeskyggen/brun kajal langs undervippene. Marker brynene dine i ytterkant, hvor fargen er litt lysere. Vips, så har du de flotte øynene!

Hårfrisyre: Egentlig ser du ganske frisk og stilig ut på håret på bildet. Men det er for langt — klipp det i samme ville frisyren, men mye kortere. Du kler en litt rampete frisyre, som da står litt i kontrast med ditt klassiske ansikt. Enten beholder du lengde på luggen, slik at ansiktet ditt kommer godt frem, eller klipp den kanonkort, litt asymmetrisk, og i ulike lengder. Ddt vil myke opp litt. Ikke sluntre unna stylingen, det er kjempeviktig, også for imaget ditt. Lykke til!

Helge Borgen
makeupekspert
helge@kk.no

Helen ønsker mer fokus på øynene.
Helen ønsker mer fokus på øynene. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer