Hud & Hår

Friskere hår, takk!

Amming kan ofte medføre hårtap.

Publisert
Sist oppdatert
Spørsmål: Jeg har mistet mye hår etter amming, og ønsker å få hjelp slik at håret kan se litt friskere ut. Vasker og føner håret hver dag, renser huden hver kveld, bruker maskara hver dag og lipgloss.
Elin (32)

Svar: Det er hårmessig en litt kjedelig fase du er inne i, men du er ikke alene om dette problemet. Du har et relativt kort hår, så av den grunn får du en del ekstra hjelp og løft så det ikke blir for flatt og tungt.

Klipp det regelmessig. Bruk en sjampo og stylingprodukter for tynt hår. Disse vil bygge det opp og gir volum. Vær flink med å style håret, og bruk riktige stylingprodukter.

Hva med å farge det? Da vil det se litt friskere ut, samtidig som du preparerer håret slik at det blir litt stivere og lettere å style, og samtidig holder bedre på frisyren? Dette var kun noen råd som vil hjelpe deg, men smør deg med tålmodighet, det vil gi seg. Lykke til!

Helge Borgen
makeupekspert
helge@kk.no

Elin har blitt tynnere i håret etter ammingen.
Elin har blitt tynnere i håret etter ammingen. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer