Hud & Hår

Gå for en klassiker

Klassisk frisyre er alltid en vinner.

Publisert
Sist oppdatert
Spørsmål: Jeg skal klippe meg og lurer på om du har noen tips og ideer til hvilken frisyre som passer meg. Jeg fikk en sønn for 5 måneder siden, og siden jeg fortsatt ammer mister jeg en del hår i perioder. Derfor er håret mitt nå ganske tamt og slitt.

Har lyst å klippe det kortere, men ikke superkort. Gjerne en frisyre som styles på mange måter. Jeg er en sporty person som liker å trene og være ute, men kan også kle meg for enhver anledning. Jeg er kanskje mer en sporty, klassisk type, enn sporty og røff. Har du noen tips vil jeg sette stor pris på det.
Linda

Svar: Det er ikke så ofte jeg sier at man ser faktisk flott ut som du gjør, men det gjør du. Ut ifra bildet ser håret ditt veldig klassisk ut - rent og likevel med bevegelse, for det tynger deg ikke, slik det som oftest gjør når man har litt lengde på det.

Fargen er kjempefin, ren og enkel. Men jeg skjønner at du har lyst på litt forandring, kanskje jeg er i det kjedelige humøret nå? Det jeg ser er at du kan forsøke å klippe det opp og gjøre det litt kortere, dette for å gi håret enda litt mer liv. Du er nok også veldig flott når du setter håret opp, da vil du få utrolig vakker figur - klassisk og rent.

Bruk gode styling- og pleieprodukter, og få frisøren din til å glansvaske håret innimellom - utelukkende for å gi det litt glans. Dette var kanskje kjedelige råd? Men de var ærlige. Lykke til!

Helge Borgen
makeupekspert
helge@kk.no

Linda skal klippe håret og vil vite hva hun kan gjøre.
Linda skal klippe håret og vil vite hva hun kan gjøre. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer