Hud & Hår

Gi deg selv en mini-makeover

Framhev dine feminine trekk.

Publisert
Sist oppdatert
Spørsmål: Hva jeg ønsker hjelp med? Egentlig alt! Jeg har satt meg fast i en måte å ordne håret og sminke meg på som jeg har gjort de siste 10 årene. Har lyst til å se ut som den alderen jeg er uten å bli for «gammel». :-)

Jeg renser huden hver morgen og noen ganger kveld. Deretter bruker jeg fuktighetsserum og ansiktskrem. Håret blir som regel satt opp enten med en spenne og når jeg har tid har jeg i stylingprodukter og føner det. Til daglig bruker jeg kombinert krem/pudder, maskara og litt rouge.
Aina (31)

Svar: Det jeg ser på bildet er veldig bra, men med noen få tips tror jeg du vil få et mer voksent utrykk, uten at det blir for mye. Når det gjelder håret ditt kan du fint kan ha litt lengde på det, men det bør allikevel bli kortere. Det er litt ungpikeaktig, hvis du forstår hva jeg mener.

Klipp det kortere på lengden, klipp også i litt mer ulike lengder, skrå det en del på sidene. Ram inn ansiktet ditt og klipp en stilig lugg. Hva med å legge inn litt sjatteringer i håret, i en farge som er to nyanser dypere i fargen - kun for å gi et spill, og som gir et annet uttrykk enn at du er helt blond? Det tror jeg hadde vært stilig.

Makeup: Brynene dine er kjempeflotte, men du kan godt markere de litt ekstra med en grå øyebrynskygge. Bruk en skråkuttet pensel å påføre den med. Markér øynene dine litt mer: legg først på en matt, lys skygge over det hele, og så en varm, brun skygge i globalbuen. Skygg den litt opp, det vil gi deg litt mer dybde.

Legg også litt av den samme skyggen langs undervippene. Ikke legg kajal på våtkanten, det lukker øyet ditt. Du skal heller åpne det mer, og det gjør du ved å legge skyggen langs undervippene, og halvveis inn på øyet. Legg også en dus, varm rouge i underkant av kinnbena, det vil gi en fin, smal effekt i ansiktet ditt.

Markér leppene dine mer med en varmere tone, slik at du får litt mer spill på leppene dine. I tillegg bruker du en foundation som jevner ut huden din, i tillegg til et transparent pudder. Tror dette vil være med på å gi ansiktet ditt et lite løft, samtidig som dine fine feminine trekk bare vil komme enda bedre frem. Lykke til!

Helge Borgen
makeupekspert
helge@kk.no

Aina ønsker å se mer tidsriktig ut.
Aina ønsker å se mer tidsriktig ut. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer