Helse & Livsstil

Gi sexlivet en piff

Sex-eksperten anbefaler pirrende leketøy.

Publisert
Sist oppdatert
Spørsmål: Jeg er en dame på 42 som kan tenke meg å sprite opp sexlivet litegrann. Tenker på å foreslå ulike sexleketøy for mannen min, hva bør jeg begynne med? Er ikke klar for de mest avanserte tingene med en gang tror jeg. Takk!
Ellen

Svar: Sexleketøy har etter hvert blitt veldig vanlig. Hvis dere har prøvd noe dere før har hatt glede av, så kan dere jo starte med nettopp dét. En vibrator er alltid fint å ha fordi den kan brukes på både menn og kvinner.

Ellers er ulike former for dildoer svært populært. I de senere årene har det kommet mange bra på markedet som også ser delikate ut. Velg silikon framfor plast, de skal være for mennesker og miljø. En god glidekrem er fint å anskaffe seg, og kan være fin å bruke til å for eksempel onanere hverandre med. Sexy undertøy og et par håndjern kan og gjøre susen.

Sexleketøy handler jo veldig om smak og behag og etter hvert er det en del å velge mellom. Hva med at dere snakker om hva dere kan ha glede av, blar gjennom noen kataloger sammen, ser på nettet, går i en butikk som innehar sexleketøy? På nettet kan du bare slå opp på sexleketøy, så får du en liste over de vanligste stedene. Kanskje kan planleggingsprosessen her være en morsom måte å starte oppspritingen din på.

Stéphane Vildalen
Sex- og kjærlighetsekspert
stephane@kk.no

Stephane Vildalen er vår sex- og kjærlighetsekspert på kk.no. Send inn dine spørsmål henne.
Stephane Vildalen er vår sex- og kjærlighetsekspert på kk.no. Send inn dine spørsmål henne. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer