Jobb & Penger

Glemt regning

Publisert
Sist oppdatert
Spørsmål: Da jeg ryddet i hjemmearkivet forleden, fant jeg en regning på rundt 3000 kroner som skulle vært betalt for cirka et år siden. Som den ærlige sjelen jeg er, ønsker jeg naturligvis å gjøre opp for meg.

Kan jeg bli krevd for renter eller gebyrer når jeg nå melder fra? Dette firmaet har tydeligvis glemt saken, for jeg har aldri mottatt betalingspåminnelse.

Svar: Ved forsinket betaling kan vi avkreves for forsinkelsesrenter. Siden selskapet verken har purret eller sendt kravet til inkasso, blir du sannsynligvis ikke pålagt gebyrer.

Det er merkelig at selskapet ikke har purret fakturaen. Kontakt selskapet og forhør deg om de fremdeles har dette kravet mot deg.

Siw Ødegaard
Jobb- og økonomiekspert
siw@kk.no

Siw Ødegaard er utdannet økonom fra University of London og BI. Forfatter av boken «Bitch eller martyr? En overlevelsesguide for kvinner». Gründer og daglig leder i Kvinnesiden.no
Siw Ødegaard er utdannet økonom fra University of London og BI. Forfatter av boken «Bitch eller martyr? En overlevelsesguide for kvinner». Gründer og daglig leder i Kvinnesiden.no Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer