Ansikt

Gode råd for ømfintlig hud

Siri tror hun kan være allergisk.
Siri tror hun kan være allergisk. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Spørsmål: Til vanlig vasker jeg meg med vann i ansiktet, bruker ansiktskrem fra apoteket og bruker ikke sminke. Hvis jeg har noe i håret er det for å gi det litt volum og for å ta ned småhårene.

Jeg kunne ønske å lære å bruke sminke. Jeg er ikke sikker på om jeg tåler å bruke sminke, så derfor har jeg aldri utforsket dette noe særlig, men ofte har jeg ønsket at jeg kunne sminke meg. Ellers hadde det vært kjekt å vite hva slags frisyrer jeg passer og hva slags hudprodukter som er for min hudtype.
Siri (24)

Svar: Det er ikke så lett å anbefale deg hvilke hudpleieprodukter som passer huden din, da du ikke skriver hva slags hudtype som du har. Men huden din ser veldig fin ut, så det er viktig at du er flink med egenpleie slik at du beholder den fine huden din lenge.

Hva makeup angår, så er du litt usikker på om du tåler dette. Det må du teste ut først, men jeg kan anbefale deg at du kanskje begynner med mineral-makeup, det er veldig milde produkter som er veldig enkle å bruke.

Når det gjelder frisyren din, kan du godt ha lengde, men klipp det opp mer slik at det blir litt mer spennende og ikke bare henger der, det kan bli litt kjedelig. Vær flink til å style det litt, det er ikke så mye som skal til. Så synes jeg du kan klippe luggen din, den er for lang sånn som den er nå. Du kan jo vente med å forandre på hårfargen din til du blir veldig lei den, den ser fin ut som den er. Men vær flink med å pleie håret ditt. Du ser veldig naturlig og fin ut. Lykke til.

Helge Borgen
makeupekspert
helge@kk.no

Siri tror hun kan være allergisk.
Siri tror hun kan være allergisk. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer