Jobb & Penger

Gode råd om jobb & penger

Noe du lurer på om penger, jobb, utdanning, barnehageplass eller samlivsbrudd? KKs jobb- og økonomiekspert, Siw Ødegaard stilte til nettmøte onsdag 28. februar. Les hva hun svarte.

Publisert
Sist oppdatert
Økonomisk rådgiver Siw Ødegaard er utdannet økonom fra University of London og BI. Hun har fast spalte for leserspørsmål i papirutgaven av KK og er også vår ekspert på kk.no, samt stiller til nettmøte annenhver uke. Du kan lese gode råd fra Siw i hennes faste spalte her på kk.no. Siw er forfatter av boken «Bitch eller martyr? En økonomisk overlevelsesguide for kvinner». Hun er også gründer av og daglig leder for kvinnesiden.no. Du kan spørre Siw om alt som har med jobb og penger å gjøre - enten du lurer på hvordan du best kan spare penger, hva du skal gjøre med årsoppgavene dine eller hva du skal gjøre for å avansere på jobben, kan Siw svare deg. Siw har også skrevet en artikkel om hva du kan gjøre hvis du er i knipe og står i barnehagekø. Les om hvordan du fikser problemet på alternativt vis her. Har du flere spørsmål angående barnepass, er det bare å spørre i nettmøtet.Spørsmål Siw ikke rekker å besvare under nettmøtet kan bli tatt opp i hennes faste spalte på kk.no og i papirutgaven av KK. Nettmøtet er avsluttet. Les svarene under.

Nettmøtet er nå avsluttet.

Følg med på kk.no for flere spennende nettmøter i tiden som kommer!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer