Golden Globe

– Grønt er det nye svart

Det var én farge som utmerket seg spesielt på den røde løperen i natt.

JADEGLAD: Skuespiller Mila Kunis var en av kveldens best kledde i sin jadegrønne Vera Wang-kreasjon.  Foto: All Over Press
JADEGLAD: Skuespiller Mila Kunis var en av kveldens best kledde i sin jadegrønne Vera Wang-kreasjon. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Hollywood-kjendisene feiret både film, tv og mote i natt norsk tid. For mange er antrekkene minst like viktige, hvis ikke viktigere, enn hvem som vinner prisene.

Jade, smaragd og hunter

Glemt er kjolene som målbandt oss i fjor. Nytt år, nye prisutdelinger, nye kjoler – og nye trendfarger.Nøytrale puddertoner og svart er alltid godt representert på den røde løperen, og det er også som forventet at flere av stjernene går for mer vågale fargevalg, som Kyra Sedgwicks moteriktige oransje, Sofia Vergaras sexy fuksia eller Lara Spensers knall gule.Fargen som stjal showet, var noe mer overraskende. Noen av kveldens aller mest velkledde kvinner – Mila Kunis, Angelina Jolie, Catherine Zeta Jones og Elisabeth Moss dukket alle opp i jadegrønne kreasjoner.

Ladylike glamour

Dette ble også bemerket av blant andre Associated Press-journalisten på den røde løperen, som informerte Mila Kunis, mest kjent fra «That '70s Show», om at hun hadde samme farge på kjolen som blant andre Angelina Jolie– Er det sant? Så gøy! svarte Kunis, som virkelig har skjønt kunsten å kle seg til fest.Skuespilleren var nominert for prisen beste kvinnelige birolle for sin innsats i filmen «Black Swan», som har premiere i Norge 4. februar, og strålte i sin asymmetriske Vera Wang-kjole med tekstur og slep.Studøredobber og armbånd fra Lorraine Schwartz var prikken over i-en på den lekre kjolen.

Gal etter grønn

Elisabeth Moss – kjent for de fleste som Peggy i «Mad Men», en rolle hun også var nominert for – gikk for bare skuldre og en jadegrønn, spesialdesignet Donna Karan-kjole. Det er ikke første gang Moss bruker designerens kreasjoner, og samarbeidet blir stadig mer vellykket. Moss lot de dekorative draperingene tale for seg og holdt smykkene enkle med store øredobber og en ring fra Lorraine Schwartz.

Kveldens lekreste tilbehør?

Angelina Jolie var nominert for sin rolle i The Tourist og ankom prisutdelingen arm i arm med mannen Brad Pitt. Begge hadde valgt Versace for anledningen.Jolies smaragdgrønne, langermede kjole var dekket med Swarovski-krystaller og drar tankene i retning Dynastiet og gir en tydelig vintagefølelse. Tør vi påstå at Pitt er kveldens flotteste accessoar?

Feiret i smaragdgrønt

Catherine Zeta Jones kom med sin 25 år eldre ektemann, Michael Douglas. Douglas ser ut til å ha vunnet kampen mot kreft, og i natt frydet ekteparet seg over endelig å kunne feire og feste igjen etter et tøft år. Zeta Jones personifiserte Hollywood-glamour i sin Monique Lhuillier-kjole med bare skuldre og volumøst skjørt. Chandelier-øredobber med diamanter fra Van Cleef & Arpels funklet i blitzregnet. Se de grønnkledde skjønnhetene her:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer