Mote

Gull er det nye svart

Det er ikke bare i skogen du finner gull denne høsten. Også i butikkhyllene funkler det.

GYLLENT: Ikke vær beskjeden - gå for toppen av pallen i høst! Se forhandlerinformasjon og priser i bildekarusellen lenger ned i saken. Foto: All Over Press og produsentene
GYLLENT: Ikke vær beskjeden - gå for toppen av pallen i høst! Se forhandlerinformasjon og priser i bildekarusellen lenger ned i saken. Foto: All Over Press og produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Daniel Franck møtte opp i shorts med gullpaljetter under Oslo Fashion Week. Jenny Skavlan stiller i gulljakke i sin nye rolle som klokkemodell for Mango Time. Eva Weel Skram ankom åpningen av Oslo Fashion Week ikledd gullkjole.

Forgyllet og fransk

Det er ingen tvil om at inspirasjonen fra blant andre Balmain har nådd Norges moteelite. I vår viste det franske motehuset sin høst- og vinterkolleksjon for 2010/2011 under Paris Fashion Week, og hovedrollen var det gull som spilte.

Se 24 gylne klær, sko og interiørartikler lenger ned i artikkelen.

Balmains grunnlegger, Pierre Balmain, kledde opp stjerner som Marlene Dietrich, Katharine Hepburn, Sophia Loren, Ava Gardner og Brigitte Bardot etter andre verdenskrig.

Se bildene fra Balmains visning her:


Fra topp til tå ...

Men selv om Balmain-antrekkene er kjent for sine heftige prislapper og gulltrenden er foreløpig størst hos motehusene, trenger du ikke å ha Hollywood-inntekt for å hive på deg på trenden. Også de mer lommebokvennlige kjedene har glitrende butikkhyller i høst.

LES OGSÅ: Slik skal du se ut i høst

Er du av den vågale typen, kan du gjerne kle deg i gull fra topp til tå. Du finner både kjoler, bukser og bluser i gull denne sesongen. For de mer beskjedne, kan det holde lenge med et skjerf eller et par sko – eller en jakke med gulldetaljer.

Se våre gullvalg her:


LES OGSÅ: 19 vakre høstplagg

... og i hjemmet

Glem ikke huset eller leiligheten mens du graver etter gull.

Noen lekre detaljer i gylne toner kan varme opp ethvert rom, og det er som kjent på sin plass når nettene blir lange og kulda setter inn.Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer