Nettmøte

Gusten og grå?

Finn gløden med skjønnhetsekspert Helge. Sjekk hans svar til leserne.

Publisert
Sist oppdatertHelge Borgen er vår faste makeupekspert. Han er tidligere norgesmester i styling og ordner makeup, hud og hår på kjendiseliten.

Har du spørsmål til ham, kan du sende en e-post til helge@kk.no

OBS! Du må også sende med et bilde av deg selv for at Helge skal kunne gi personlige råd.
Litt gusten og grå i vinterværet? Vår skjønnhetsekspert Helge Borgen stilte i nettmøte tirsdag 4. desember. Du kan lese alle spørsmål og svar her.

Han har solid erfaring etter 22 år i forskjønnelsesbransjen, og deler villig vekk sine beste råd om makeup, hudpleie, hår og styling med kk.no-leserne.
Helges mål er ikke å skape trendslaver det går 13 på dusinet av, men å gi deg en look som passer perfekt for deg, basert på personlighet og ansiktstrekk.

Helge har hatt ansvaret for styling til blant annet Nobelkonserten og Grand Prix, samt en rekke prisutdelinger, filmer og tv-serier. Han er også fast stylist for frokost-tv. Han har vunnet norgesmesterskapet i makeup og var dommer i VM i makeup 2006.

Helge har sin faste ekspertspalte her på kk.no, hvor du som leser kan sende inn et bilde av deg selv og få personlig veiledning.

Klikk her og se Helges videoguide til en perfekt makeup trinn for trinn
Nettmøtet er nå avsluttet.

Følg med på kk.no for flere spennende nettmøter i tiden som kommer!

Glød i huden,

, innsendt av Diorgirl
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0030.11.2007 / kFriday. 15:47
Hei . Jeg renser huden toner og bruker dagkrem og nattkrem. Alt fraExuviance . peeler også med clinique peeling . Og bruker masker fra Decleor & Guerlain. Men føler at huden mangler glød . Kanskje en rouge kunne hjulpet ? Men vet ikke helt hvilken farge.. Er blondine og har ikke så mørk hud , og blå øyne.
Hei Diorgirl.Tja si det, hvilken farge?? Velg en rouge som har en relativt naturlig farge, som har et snev av dus rosa, viktig at fargen er dus til din lyse hudtone. Kremrouge er kan også være et bra alternativ.Lykke til.Hilsen Helge.

ujevnheter

, innsendt av j17
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0030.11.2007 / kFriday. 21:26
Hei helge, takk for gode svar. Jeg bare lurte på en ting så har med hud å gjøre. Jeg renser huden vær kveld og morgen med befalte angode produkter fra babor og md. Men huden min har steder med en slags type ujevnheter, ikke kviser. Det jeg lurte på om det er noe som hjelper, helsekost eller andre ting?
Hei Jente 17.Er ujevnhetene av tørrhet/fet hud, da har jeg mest tro på hudpleie-produkter, er det fargemessige forskjeller, så har jeg tro på makeup, og bruk da en foundation som jevner ut huden din, er forskjellen stor, så kan det hende du trenger en concealer, som har komplimentærfargen til fargen du skal dekke. Helsekost er aldri dumt!!!Lykke til.Hilsen Helge.

Selvbruning

, innsendt av modell79
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0030.11.2007 / kFriday. 21:56
Hei Helge,Lurer på hvilke selvbruningskremer du kan anbefale? Har selv liten erfaring med selvbruningskremer og tar gjerne i mot dine tips!Vet du f.eks hvordan Glow Fusion funker, gir den fin og naturlig farge? På forhånd takk for svar!
Hei modell 79.Personlig så er jeg ikke så veldig glad i selvbrunende produkter, men hva med spray tan, oppsøk et studio og få proff hjelp. Men Glow Fusion er et bra alternativ, sammen med andre produkter også, det finnes jo et hav av produkter. Hudpleiesalonger har også gode ting.Lykke til.Hilsen Helge.

Blande merker ?

, innsendt av jente85
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0001.12.2007 / kSaturday. 14:23
Jeg bruker rens og ton fra Exuviance . Dagkrem og nattkrem fra Exuviance . Øyekrem fra Decleor , peeling fra clinique og masker fra Decleor og Guerlain ,skal snart kjøpe ny peeling og nye masker. Men så lurer jeg på , jeg har lyst å bruke ett serum og finner ikke noe vanlig serum i Exuviance der var bare et som jeg fant da og det tror jeg var anti-age. Og det er litt for tidlig og begynde med . Så lurer jeg på om jeg kan bruke serum i et annet merke når jeg bruker exuviance kremer ? Er det farlig og blande merker?
Hei Jente 85.Nei det er ikke farlig å blande merker, men det aller beste er å bruke produktene i en og samme serie, da jobber de best sammen, de er jo liksom laget for det, og du får et bedre resultat også.Hilsen Helge.

, innsendt av
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0001.12.2007 / kSaturday. 18:49
heii, jeg lurte på at jeg har forskjellige hudfarge i ansiktet, jeg er lys i kinnene mens jeg er mørk i pannen og rundt haken. hvordan kan jeg få en hudfarge, for jeg finner ikke en foundation som matcher min hudfarge. pluss at jeg har kviser på kinnene?hva skal jeg gjøre?
Hallo.Jeg tror du kan justere den mørke fargen i pannen og rundt haken, med en consealer med et oransje pigment, og så finner du en foundation som passer til hudfargen i kinnene, eller en kombinasjon av de to fargene, som du tar over og mikser inn i huden. Husk å bruk riktige hudpleie produkter i forhold til hudtypen din, også fuktighet etc.Lykke til.Hilsen Helge.

den perfekte foundation

, innsendt av jenny
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0002.12.2007 / kSunday. 12:46
Heisan!Har i en lengre tid nå gått og lurt på hvilken foundation jeg skal kjøpe meg og håper du har noen tips.Jeg leter etter en lett foundation som passer fint til dagbruk. Altså en som jevner ut fargen, men ser naturlig og frisk ut.Huden min er normal/litt tørr. Er student med litt dårlig råd så jeg har ikke mulighet til å kjøpe så mange for å prøve meg frem til en favoritt. Håper derfor du har en eller to spesifikke foundations å anbefale til dette bruket. På forhånd takk!
Hei Jenny.Skaff deg noen testere, og prøv dem ut hjemme. Men makeup store er ok, ikke så dyr, Lancome har f.eks noen ok alternativer. Bruk noen uten pudder.Lykke til.Hilsen Helge.

Kviser?

, innsendt av Pia
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0002.12.2007 / kSunday. 20:58
Hei.Jeg har fått et fryktelig hudproblem! ahuden under munnen, langs nesevingene og linjen mellom nese og munnviker ser ut som eksem, rødt, som det blirsmå blemmer i. Ligner litt på kviser, men vet ikke om det er det!Renseprodukter fra Vichy virker absolutt ikke. Hva skal jeg gjøre?
Hei Pia.I første rekke så kaster du Vichy så langt du bare klarer. Så oppsøker du en hudpleier, og får produkt-råd her, til rens, peeling, og fuktighet som er tilpasset hudtypen din.Lykke til.Hilsen Helge.

ansiktskrem

, innsendt av Helena
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0003.12.2007 / kMonday. 13:44
Hei Helge! Jeg er 24 år og tenker nå at det er på tide å investere i en god ansiktskrem for å ta vare på huden. Men jeg synes det er så vanskelig å vite hvilket merke jeg skal velge. Og om jeg går til en hudpleier for å spørre, vil de jo bare anbefale det merket de selv fører.Hvilke merker synes du er de beste på ansiktskrem? Bør jeg begynne å bruke en anti-rynkekrem allerede nå? Og bør jeg bruke øyekrem i tillegg?Hilsen Helena.
Hei Helena.Produktene som finnes hos hudpleiere er gode,selv om de ønsker å tjene penger på salg, så lurer de deg ikke. Den beste måten å forebygge huden, er å tilføre den masse fuktighet. Ønsker du å begynne med anti-rynkekremer, så gjør det, ingen skade skjedd, men som sagt så er stikkordet, fuktighet! Og ja, øyekrem er viktig, den er mye lettere i konsistensen, og er drenerende, ansiktskremen er for fet.Lykke til.Hilsen Helge.

Fet vinterhud

, innsendt av Jinta
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0003.12.2007 / kMonday. 19:08
Hei!For en stund siden begynte jeg å trene på treningsstudio. Etter det syns jeg at huden i ansiktet har blitt fetere, og mer nuppete og følsom. Jeg vet ikke om dette har noe sammenheng med treningen, og at jeg da dusjer oftere, og tar på fuktighetskrem oftere. Hva kan jeg gjøre fpr å unngå dette, og hva slags produkter bør jeg bruke? Nå til julebordsesongen vil jeg også gjerne ha en litt lettere brunfarge, hva er best av krem, skum og spray? Jeg er redd for å få en brunfarge som ser veldig unaturlig ut, siden jeg ikke er så veldig brun fra før.
Hei Jinta.Kroppen vil kvitte seg med masse avfallsstoffer, og det at du merker dette på huden er helt normalt. Hvis problemet er stort og vedvarer, selv om huden på vinterstid blir tørrere, så synes jeg at du skal bytte produkter til noe som er for en fet/uren hudtype, men det å oppsøke en hudpleier for en analyse er kjempesmart. Når man skal velge en foundation, er det superviktig å velge en farge som er helt lik din egen hudtone, ellers synes jeg uttrykket ser litt skittent ut. Kremform er veldig ok, og enkelt.Lykke til.Hilsen Helge.

hår

, innsendt av
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0004.12.2007 / kTuesday. 11:48
Hei!Har du tips til kva frisyre eg som har firkanta ansikt kler? Har nå halvlangt, litt oppklipt "sparefrisyre" med fall. Synest håret blir litt tynt når det er masse oppklippt. Har hatt samme frisyre leeenge, og er klar for noko nytt.
Hei Hår.Send meg et bilde, så er det lettere å svare. Men å unngå for mye volum på sidene kan være et godt forslag, og kanskje litt helere lengder. Litt mer hår bak, så kan det evt være kortere i front.Hilsen Helge.

antirynkebehandling

, innsendt av Sofie
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0004.12.2007 / kTuesday. 11:49
Jeg lurer på om du kan anbefale noe kremer eller behandling for forebygging og "fjerning" av linjer og rynker? Er 33 år og såvidt begynt å merke linjer rundt øynene og i panne. Har slitt en del med acne i mange år tidligere, og som har resultert i acnearr. Har brukt mange forskjellige merker, hva angår hudpleie. Både md formulations og exuviance har jeg vært fornøyd med, men disse bare jevner ut og man får en bedre tekstur av huden. Jeg vurderer å prøve laser (fraxel laser) og/eller green peel behandling. Disse behandligene sies å virke lengre ned i huden og behandle dypere. man vil få en "ny" og bedre hud etter en slik behandling sies det. Da disse behandlingene er ganske kostbare, ønsker jeg råd på forhånd. På forhånd takk for hjelpen!
Hei Sofie.Jeg synes du er litt ung til å begynne å gjøre alvorlige ting med huden din. Men ved bruk av gode hudpleieprodukter så kommer man ganske langt, og min favoritt er Babor! Hvis du absolutt vil gjøre noe med huden, så er kjemisk peeling et alternativ. Men prat skikkelig med en hudpleier, og hør på hans/hennes råd, og annen ekspertise.Hilsen Helge.

HVerdagssminke for voksne

, innsendt av Sandra
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0004.12.2007 / kTuesday. 11:49
Hei HelgeHvordan skal man legge en usynlig, naturlig hverdagsmake-up på en voksen hud? Med alderen blir hudfargen mer og mer ujevn, har også litt pigmentflekker på kjevene foran ørene. Jeg har fet hud med store porer over hele ansiktet og en del dun som ikke vises så godt fordi de er lyse og tynne men har ganske mye av det. Ønsker å jevne ut hudfargen. Hva bør jeg ta hensyn til, hvordan legger jeg sminken og hvilket merke anbefaler du?Sandra
Hei Sandra.Det viktigste på en voksen makeup, er huden. Finn en foundation som stemmer 100 % i fargen, ta hensyn til den lyse fargen, og match opp denne, så bruk en consealer på de stedene som er vanskelig å jevne, og er de litt mørke så bruk en consealer som er litt oransje i pigmentet, det vil dempe det mørke. Bruk foundation som ikke er tørr/pudder. Har du vurdert å gå til hudpleier for å ta bort de små lyse dunene innimllom? Hva merker angår, så synes jeg du skal teste ut noen, få tester, og prøv hva du selv synes. Men Chanel, glo mineral, Dior, er noen merker jeg synes er bra! Påfør foundation med svamp, og evnt pensle, ikke bruk fingrene, da blir det mye jevnere og penere. Lykke til.Hilsen Helge.

Napping av bryn

, innsendt av Maria
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0004.12.2007 / kTuesday. 11:50
Jeg synes det er så vanskelig å nappe brynene selv. Enten blir de for smale, eller de blir ujevne. Har du noen gode råd, og kan voksing i hudpleiesalong være et alternativ?
Hei Maria.Uansett voksing eller napping, gå til evt en hudpleier og få det gjort der, eller en stylist, frisør.Lykke til.Hilsen Helge.

Flytende eyeliner

, innsendt av Tobarnsmor
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0004.12.2007 / kTuesday. 11:51
Jeg er litt ute av sminkeverdenen etter å ha vært hjemme med barn i noen år. Nå skal jeg på julebord for første gang på lenge og ønsker meg lekre katteøyne. Kan du anbefale en eyeliner som sitter hele kvelden, og hvordan skal jeg få en jevn, pen strek?
Hallo Tobarnsmor.Flytende eyeliner er super å bruke, den er veldig holdbar, men krever en stødig hånd. Støtt hånden din i ansiktet når du tar den på, og jobb inne i brynene, og ikke fokuser så veldig på at den skal på lokket, for den kommer på lokket uansett. Tren et par ganger først, før den store kvelden.Lykke til.Hilsen Helge.

Vannfast mascara

, innsendt av Tina
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0004.12.2007 / kTuesday. 11:52
kan du anbefale en vannfast mascara som kan brukes under trening uten å sverte av?
Hei Tina.Jeg er svak for Dior. Men det aller beste er å permanentfarge vippene, så slipper du hele maskaraen.Hilsen Helge.

Vipper som brekker

, innsendt av Trine Lise
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0004.12.2007 / kTuesday. 11:53
Jegh har problemer med vipper som brekker. har i utgangspunktet veldig korte vipper og det ser så utrolig stygt ut når noen er kortere enn andre. Hjeeeelp meg
Hei Trine Lise.Ungå vippetang, da kan vippene brekke. Bruk ny maskara, ikke tørr og gammel. RENS, av vippene er superviktig hver dag!!!!!!! Påfør vippene fuktighet, i form av en primer, tenk på hva hår ellers og huden trenger av fuktighet, det gjør også vippene.Lykke til.Hilsen Helge.

Hårfrisyre for mann

, innsendt av Truls
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0004.12.2007 / kTuesday. 11:54
Har du noen kule tips for meg? Jeg har kort, stritt hår som vanligvis bare ligger flatt, men har lyst til å prøve noe nytt og litt tøffere uten at jeg ser skikkelig jålete ut.
Hei Truls.Det som er viktig synes jeg, er at du får gods stylingprodukter som funker på ditt hår, og at du blir vist av frisøren din hvordan du skal bruke dem, det er superviktig i forhold til å se kul ut på håret, du kan få den beste klippen som finnes, men vet du ikke hva du skal gjøre med det hjemme, og heller ikke med styling produkter, da blir det ikke så festlig. Så få en dialog med frisøren din, og få han til å gjøre deg litt ny, men det er viktig å lage frisyren din ut fra at du nettopp har et stritt hår, og da som sagt, stylingen på hjemmebane!!!!!Lykke til.Hilsen Helge.

Festsminke

, innsendt av Juleborddama
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0004.12.2007 / kTuesday. 11:55
Har du noen sikre råd om festsminke som holder hele kvelden og gjør at jeg blir julebordets dronning?
Hallo Juleborddama.Det å ha et riktig og godt underlag, er viktig for at makeupen skal holde, og med det mener jeg, en god foundation og pudder over, det gjør huden din jevn og fin, men også holdbar, ta også med deg noe, slik at du kan etterjustere makeupen litt om kvelden, hvis du har f.eks danset deg svett eller..... Flytende eyeliner, holder best, fremfor kajal. Glitter-eyeliner sitter bra, og bruk rouge, highlighter i pudderform, ikke i kremform, kremen striper, duo vippelim holder aller best, hvis du skal ha løsvipper. På leppene påfører du foundation og pudder, bit av, en gang til med litt pudder, bit av, og så tegn opp både countur og hele leppen først med en lipliner, deretter matt lebestift, så evnt gloss på toppen.Ha et supert julebord, lykke til.Hilsen Helge.

Kort hår på fest

, innsendt av Guttejenta
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0004.12.2007 / kTuesday. 11:56
Med kort kort,lyst hår uten mye volum, føler jeg at jeg ikke har mye å stille opp med for at frisyren skal stå i stil med kjole og sminke på fest. trenger noen gode råd om festhår for oss som ikke kler langt hår også. Jeg kan jo liksom ikke sette det opp heller..
Hei Guttejenta.Jo, du kan "sette det opp", ved å feste på løshår. Eller du kan gå til innkjøp av div blomster å feste i håret, eller annen kul hårpynt, stæsj, glitter... Noe kan du gjøre, lykke til.Hilsen Helge.

Legging av rouge

, innsendt av Silje
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0004.12.2007 / kTuesday. 11:58
Hvilken farge passer meg som har helt mørkt hår og brune øyne, og bør jeg velge krem eller pudder?
Hei Silje.Velg en dus og varm rouge. Pudder eller krem, tja, det er en smaksak, jeg foretrekker pudder, det er enklere og litt mer praktisk. Men har du en "usminket" hud, så er kremrouge veldig ok. Men husk tørt på tørt, og fett på fett...Hilsen Helge.

Gusten vinterhud

, innsendt av Middelaldrende
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0004.12.2007 / kTuesday. 11:59
Huden min blir fullstendig håpløs og uttørket av vinteren. Føler at all fuktighetskrem blir sugd inn på noen få minutter og jeg blir stram i maska med en gang.
Hei Middelaldrende.Jeg tørr påstå at du bruker feil produkter, du må bruke en som er skikkelig rik på fukt, altså olje, og ikke så mye vann. Ikke bruk "sommerproduktene" nå om vinteren, de gir ikke nok av det huden trenger nå!!! Huden trenger også mer når man blir eldre.Hilsen Helge.

mineralsminke

, innsendt av cibi
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0004.12.2007 / kTuesday. 12:01
Hei!Mineralsminke er det så mye snakk om nå, for eksempler mineralfoundation. Er dette bedre enn vanlig foundation? isåfall hvorfor?
Hei Cibi.Noen av mineralmakeupen er veldig bra! Men det er også generell makeup fra diverse merker. Alt kommer an på hvilket behov du har i forhold til makeupen. Hvor mye den skal dekke, alder etc, da kan det vær ok å velge vanlig makeup. Det er i allefall feil å si at vanlig makeup ikke er bra for huden!!!!!!!!!!!!!Hilsen Helge.

nattkrem

, innsendt av Gullsko
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0004.12.2007 / kTuesday. 12:02
Hei HelgeJeg leste et sted at huden fikser seg selv best om natten. Er det bra å dekke den til med nattkrem da, eller bør man la huden få puste uten noen produkter natten igjennom, og heller bruke en god dagkrem?
Hallo Gullsko.Huden den får puste, den blir ikke dekket tett igjen ved en nattkrem, den trenger en rik og god fuktighetskrem om natten også. Og selvfølgelig en god dagkrem!!Hilsen Helge.

grønne øyne

, innsendt av anja
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0004.12.2007 / kTuesday. 12:03
Hvilken øyeskyggefarge er finest til grønne øyne?
Hei Anja.Alle farger som har røde pigment i seg (brunt, oransje, sort passer alle, altså komplimentærfargen gjør at det grønne kommer godt frem) er flott til grønne øyne. Også de grønne fargene.Hilsen Helge.

Pudder

, innsendt av Anonym ;P
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0004.12.2007 / kTuesday. 12:07
Hei. Jeg har 13 år, og har ikke mange, men noen kviser i trynet. Og for litt siden klarte jeg og miste faondationen (vet ikke hvordan det staves ;S) i gulvet og den knuste. Også har jeg ikke rokket og kjøpe meg en ny enda, så jeg bruker pudder nå.. Har du noen tips til hvordan jeg kan ta på pudder sånn at det blir fint ? Det blir nemmelig ikke det når jeg tar på. Av og til (i forskjellige lys) så ser det bare stygt ut.
Hei Anonym.Det som er viktig med et pudder, er at fargen stemmer med din ansiktsfarge. Påfør pudderet med en stor pudderkost, det gir best resultat.Hilsen Helge.

Freshe råd?

, innsendt av Muri
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0004.12.2007 / kTuesday. 12:10
Hei ! Hører ofte at jeg er veldig søt, og snill...Men jeg har lyst å bli litt frekk og ha ben i nesen...Jeg har langt lyst bleket hår, grønne øyne, og god farge i huden.Har 10 kilo for mye, men klarer ikke ta meg sammen vedr. trening + kosthold. Er derfor litt rund i kinnene, og har et ovalt ansikt.Vanlig sminke for meg hverdags er solpudder , svart mascara, og litt brun kajal...Noen freshe råd? Takk, takk
Hei Muri.Send gjerne et bild med spørsmålet til meg på helge@kk.no, så er det lettere å gi riktige svar. Men ønsker du å bli litt råere og tøffere, så dropp alle sukkertøysfarger, gå for de litt harde fargene, som sort og litt tunge farger, matt munn istedenfor glossy. La frisyren være rett og "hard", ikke myk og krøllete, dette er noen råd som kan komme til nytte.Lykke til.Hilsen Helge.

Uren hud

, innsendt av Tikka
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0004.12.2007 / kTuesday. 12:18
Hei Helge! Jeg renser huden morgen og kveld, og bruker fuktighetskrem. Har ganske fin hud, men noe uren ved neseroten. Hva skal jeg gjøre for å forbedre dette området? I tillegg blir jeg lett blank på nesen, noen gode tips mot det?Mvh, Tikka
Hei Tikka.Bruker du riktige hudpleieprodukter? Ellers er et godt råd peeling! Bruk et anti t-zone.Lykke til.Hilsen Helge.

Sorte prikker

, innsendt av Anonym
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0004.12.2007 / kTuesday. 12:48
Hei!Jeg er snart 30 år men er fremdeles ganske plaget med sorte prikker på nese/hake. Det ser egentlig ut til å bli verre selvom jeg renser morgen og kveld. Har du forslag til produkter etc? Av hudpleier har jeg fått råd å klemme dem ut innimellom, for at ikke porene skal utvides. Stemmer dette?Setter stor pris på tilbakemelding, da dette er et problem.
Hei Anonym.Peeling og klemming, er det som må til. Jeg synes du skal unne deg regelmessige behandlinger hos hudpleieren.Lykke til.Hilsen Helge.

Den lille sorte

, innsendt av Sweetie
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0004.12.2007 / kTuesday. 13:36
Heia! Jeg skal på stort julebord snart og tenkte å ha på meg en sort klassisk kjole med paljetter (går ned til knærne) - klarer ikke å bestemme meg for hva jeg kan ha til? Og, krøller, oppsatt hår el stritt (har langt hår)? Forslag mottas med stor glede :-)
Hei Sweetie.Ønsker du å være skikkelig pyntet, så har du håret oppsatt. Men det kommer jo an på utringningen av kjolen, en gyllen regel for meg, er hvis det er en dyp utringning så er det flott med utslått hår, er utringningen trang, så er oppsatt hår flott. Lykke til.Hilsen Helge.

date

, innsendt av tamara
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0004.12.2007 / kTuesday. 13:48
jeg skal på date imorgen, og lurte på om du kunne gi meg noen sminketips, også hårtips. burde jeg gå for sota øyne?eplekinn?glossy lepper? hva synes du? håret mitt er litt langt, litt krøllete og blondt, hva burde jeg gjøre med det? takk for svar:)
Hei Tamara.Gjør deg så vakker du kan, men på den enkleste måten, kun for å fremheve det vakre hos deg, dropp sotede øyne, gå for det klassiske og vakre, enkelt og sofistikert, litt glossi lepper, la håret henge i myke bevegelser....Lykke til.Hilsen Helge.Gusten og grå?
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer