Kk-kvinnen

Handleturen er den største utfordringen

- Da kan det havne mye usunt i kurven, forteller Marianne Scarlett.

VANSKELI Å KONTROLLERE SEG: - Når jeg er i butikken kan det fort havne en potetgullpose i kurven. Da blir det potegullspising i sofaen resten av kvelden, sier Marianne Scarlett (23). Foto: Privat
VANSKELI Å KONTROLLERE SEG: - Når jeg er i butikken kan det fort havne en potetgullpose i kurven. Da blir det potegullspising i sofaen resten av kvelden, sier Marianne Scarlett (23). Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Navn: Marianne Scarlett Alder: 23 Bosted: Rykkinn Yrke: Allmenn påbygging, NKIHvis du går i butikken når du er sulten ender du ofte opp med mye du egentlig ikke skulle ha. Et godt tips er å spise et mellommåltid før du drar av gårde, slik at ikke magen bestemmer hva du skal handle. Hvis du likevel syns det kan bli en utfordring kan det lønne seg å se hva du faktisk trenger før du drar, og skrive en handleliste, som du MÅ følge. Da sparer du penger og kalorier. Vi vil gjerne få dine beste tips innen mote, trening og kosthold. Svar på spørsmålene nederst på siden, og bli den neste KK-kvinnen.Se hva andre KK-kvinner har skrevet!

1. Hva er ditt favorittplagg?

Jeansene mine fra Nudie.

2. Hva ønsker du deg som du ikke har råd til nå?

En shoppingdag i byen uten stopp. Garderoben trenger en vårforfriskning.

3. Hva angrer du mest på å ha kjøpt?

Jeg kjøpte en genser som var altfor liten. Størrelsen større ble for stor, men jeg ville så absolutt ha den. Den har aldri blitt brukt.

4. Hvordan så du ut i din verste stilperiode?

Så utrolig flaut å fortelle. Jeg var 14 år og prøvde ut rosa hår, nagler og hullete bukser. Det varte heldigvis ikke så altfor lenge.

5. Hva har du alltid i veska?

Den nye parfymefavoritten min fra Dolce and Gabbana - Rose the one, lypsyl, foundation, mascara og min nyanskaffede iPhone 4. Har også alltid mørk sjokolade i veska når kroppen vil ha søtt, som skjer veldig ofte. Da slipper jeg å spise mye usunt godteri i hverdagen.

6. Hvordan ser veska di ut?

Den er i sort, fake skinn og er fra Friis & Company. Stor og rotete.

7. Hvilke fem kosmetikkprodukter klarer du deg ikke uten?

Foundation, mascara, håndkrem og den nye parfymefavoritten min fra Dolce and Gabbana - Rose the one.

8. Hvilket skjønnhetsproblem sliter du mest med (for eksempel legge foundation, hårstyling etc)?

Jeg sliter med å sette opp håret. Har for det meste gitt det opp, og holder meg til sideskillen.

9. Hvilken kjent kvinne beundrer du mest?

Kendra Wilkinson. Fordi hun kommer fra dårlige kår og bevisste at man kan komme langt om man bare vil det nok. I tillegg har hun en personlighet som er helt unik andres.

10. Hva gjør du for å komme deg opp av sofaen når du ikke har lyst?

Jeg tenker på at bikinisesongen er rett rundt hjørnet og at jeg må fortjene å kose meg i sofaen.

11. Hvor ofte trener du - og hva?

Jeg trener som regel tre ganger i uken på treningsstudio, men går også turer hver dag med hunden min.

12. Hva spiser du til frokost?

Frokosten består enten av brødskiver eller en nutrilett bar. Det kommer an på hvor god tid jeg har på meg.

13. Hva er din største helsesynd?

Min største helsesynd er Cola Zero. Det går flere liter hver dag, og det er vanskelig å slutte.

14. Når skeier du ut - og hvordan?

Når jeg er i butikken og handler, kan det fort havne en potetgull pose i kurven, og da blir det potegullspising i sofaen resten av kvelden.

15. Hva har du alltid i kjøleskapet?

Cola zero, smør, ost, skinke og agurk.

Bli KK-kvinne du også!

KK-kvinnen er en hyllest til norske kvinner, en serie artikler der vanlige kvinner deler ut råd og meninger.Hva får deg til å skinne i hverdagen? Del dine gode opplevelser med andre! I 2011 fyller KK.no 5 år, og da skal vi kåre årets KK-kvinne blant de som har vært med i denne spalten. Utvalgte bidrag til KK-kvinnen blir publisert på KK.no fortløpende.Hvordan går du frem? Du må legge ved et fotografi av deg selv. Velg selv om du vil sende ved ansiktsbilde eller helfigur, men bildet må være gjenkjennelig.Svar så utfyllende du kan på alle de 15 spørsmålene. Bruk fullt navn. Omtaler du produkter eller nettsteder er det supert om du også legger inn link med URL, slik at andre kan få se dine favoritter. Tusen takk for din innsats – her følger spørsmålene:#kk_kvinnen_skjema {display: none;}table {border: 1px solid silver;}table td {width: 50%;vertical-align:top; padding-bottom: 20px;}.skjema-input {width: 100%;font:10px Arial,Helvetica,sans-serif;padding:4px;}table#bio, table#questions {margin-bottom: 40px;padding: 10px;}table#bio { }table#questions { }.buttons {margin: 10px;text-align: center;}.validation-advice {background:none repeat scroll 0 0 pink;border:1px solid red;padding:3px 7px;width:163px;}//

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.