Kjendiser

Har fått dobbeltgjenger i Hollywood

Ellen Arnstad har ingenting i mot å bli sammenlignet med 13 år yngre Claire Danes.

<strong>TO GLITRENDE DAMER:</strong> Claire Danes (31) og Ellen Arnstad (44) har ikke bare lignende stil og smil - også posituren på den røde løperen ligner. Foto: All Over Press og Per Ervland
TO GLITRENDE DAMER: Claire Danes (31) og Ellen Arnstad (44) har ikke bare lignende stil og smil - også posituren på den røde løperen ligner. Foto: All Over Press og Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Det var da moteredaksjonen i KK.no kikket på kjolene fra årets Emmy-utdeling morgen at vi måtte blunke litt ekstra og ta en god slurk av kaffekoppen. Så vi riktig?

Var det Ellen Arnstad (44) som poserte og strålte på den røde løperen iført en figurnær, gullfarget paljettkjole?

Selv om sjefredaktøren i HENNE er en ringrev på den røde løperen, var det selvsagt ikke henne, men moteredaktørens Hollywood-dobbeltgjenger – skuespiller Claire Danes (31), som har vunnet både Emmy og Golden Globe for sine skuespillerprestasjoner.

Glitter og glamour

KK.no-redaksjonen var ikke de eneste som lurte. Også leserne av vårt trendbarometer Trendtoppen så likheten.

– Trodde i første øyeblikk at det var Ellen Arnstad, skriver «Kaoshao».

– Når hun smiler på den måten, synes jeg hun likner på Ellen Arnstad, skriver «Mee».

Sjefredaktøren selv tar sammenlikningen med fatning:

– Hun liker tydeligvis paljetter, noe jeg også bare MÅ ha! sier hun i en kommentar til KK.no.

Den paljettelskende sjefredaktøren har aldri lagt skjul på at hun er glad i luksusklær. Hun er tross alt norgesmester i rytmisk sportsgymnastikk for lag og vant til å kle seg i glitrende gevanter.

Glamourfaktoren sank heller ikke da hun deltok i Skal vi danse i fjor høst.

Ellen Arnstad er norgesmester i rytmisk sportsgymnastikk for lag fra 1984.

Hun deltok høsten 2009 i programmet Skal vi danse på TV 2.

– Jeg digger håret til Claire Danes på Emmy-utdelingen, en kombinasjon av stylet, men samtidig en naturlig look. I tillegg er det jo en kunst å se både glamorøs og naturlig ut på en gang, påpeker sjefredaktøren.

Fram med paljettene

Arnstad har lang fartstid på den røde løperen, og under Oslo Fashion Week fikk vi også se at hun kan påvirke en tidligere glamourmodell til et realt stilskifte.

LES OGSÅ: Norske kjendiser er pyser

Selv om noen hevder at glamouren er død, planlegger ikke redaktøren noe stilskifte. Kanskje tar hun dog et aldri så lite cha-cha-cha-trinn i retning mer Hollywood-glamour og flere paljetter:

– Å bli sammenliknet med Claire Danes,er virkelig en kompliment. Jeg skal lete etter en lignende paljettkjole, og stripe håret mitt litt lysere! sier Arnstad.

Du bestemmer

Trendtoppen er en motetjeneste under merkevaren KK.no. Her legger redaksjonen ut utvalgte bilder av kjendiser og fashionistaer hver dag.

Du kan stemme alle bilder opp eller ned, samt skrive utfyllende informasjon om plaggene på bildet eller utdype hvorfor du liker eller misliker antrekket. Hvis du elsker antrekket stemmer du grønt, hvis du hater det stemmer du rødt.

Stem på Claire Danes' Emmy-kjole ved å klikke her!

I tillegg kan du laste opp bilder av egne antrekk. Da kan andre stemme på og si sin mening om dine antrekk, og du konkurrerer med kjendisene om å havne på best kledd-listen – eller i verste fall på verst kledd-listen.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer