Helse & Livsstil

Har han en annen?

Publisert
Sist oppdatert
Spørsmål: Hei. Jeg har i to år vært sammen med en jeg traff på nett. Han har aldri sagt noe rett ut, men jeg har etter hvert skjønt at han er gift eller samboer med en annen eller i hvert fall at han skjuler noe. I begynnelsen var det ikke spesielt seriøst, men etter hvert har jeg innsett at jeg elsker ham og ikke vil ha noen andre. Vi har det fint på alle måter, men jeg takler ikke lenger å leve i denne uvissheten når dette er mannen jeg vil ha og stifte familie med. Nå føler jeg meg som en naiv ungjente som man leser om i historier fra virkeligheten.AnonymSvar: Den eneste måten å finne ut av dette på er vel å snakke med ham. Selv om dere har det fint på alle måter, er det nok noe som har vekket din mistanke om at han skjuler et eller annet. Hvis han har en annen og du vil stifte familie med ham, må du jo finne ut av hvor landet ligger. Spørsmål som om han har barn med en eventuell annen, om han er villig til å forlate den andre for deg blir viktig. Eller er det noe annet han holder skjult? Fortell ham hva du føler for ham og spør rett ut om dine mistanker. Først når du vet hva han holder på med, kan du ta et valg om du kan leve med hans forutsetninger eller ikke.Jeg ønsker deg lykke til!Stéphane VildalenSex- og kjærlighetsekspertstephane@kk.no

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer