Kk-ekspertene

Hår og briller som matcher

Mormor vil vite om hun kler hårsveisen.
Mormor vil vite om hun kler hårsveisen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Spørsmål: Er en 1947-modell som har blitt grå i håret med årene, har brukt briller i mange år. Hårsveisen er det aller, aller vanskeligste, om jeg kler den eller den frisyren, det klarer jeg ikke å se, og det samme gjelder briller. Jeg blir ganske fortvilet, og trenger hjelp til å finne ut av dette.
Mormor

Svar: For det første er du ei kjempestilig bestemor. Og skal jeg være helt ærlig, synes jeg den gråfargen du har er kjempeflott! Virkelig! Også klippen synes jeg er bra, du kler å ha det litt «spunky». Hvis du absolutt vil forandre litt på hårfargen, kan frisøren legge inn noen striper i mørk brunt, det er lekkert sammen med din farge.

Men når det gjelder brillene dine, så er de tantete og kjedelige, her må det gjøres noe slik at de står i stil med resten. Jeg synes du skal ha en litt firkantet innfatning, og den kan gjerne være litt kraftig. Fargen synes jeg kan være burgunderrød. Dette gir ansiktet ditt litt kontrast, noe det vil kle godt. Hva med å sende inn et bilde av deg selv på KKs «Bli ny på nett», så kan du leke deg litt og prøve mange forkjellige briller. Lykke til.

Helge Borgen
ekspertstylist
helge@kk.no

Mormor vil vite om hun kler hårsveisen.
Mormor vil vite om hun kler hårsveisen. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer