Kk-ekspertene

Hår som en hjelm

Piritta har lyst på ny hårstil.
Piritta har lyst på ny hårstil. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Spørsmål: Jeg har lyst å finne meg en ny hårstil, jeg er lei av denne stilen jeg har hatt de siste 10 årene. Jeg har brunt hår med litt naturlig krøller (skulle heller si naturlig statisk hår). Har håret oppsatt som regel. Hjelp!

Jeg bruker ganske lite sminke, samt litt rouge. Har aldri brukt pudder/makeup-krem. Jeg har veldig bra hud. Jeg vasker ansiktet mitt på morgenen og bruker sminkefjerner på øynene på kvelden. Bruker også rensemelk og rensevann innimellom.

Svar: Jeg vil prøve å gi deg noen råd slik at du kan få en liten forandring.

Håret ditt ser altfor tett og kompakt ut. Du har et flott ansikt, men det er viktig at du tar hensyn til bredden i ansiktet. Det er riktig å ha litt lengde som kompanserer for dette, det vil strekke ansiktet ditt litt og veie opp for bredden. Selvfølgelig kan du ha det kort, men unngå å få volum på sidene, det vil gjøre ansiktet ditt bredere. Jeg synes du skal beholde litt av lengden, men få bort den kompakte looken som gjør at du ser litt innpakket ut. Få det mer løst og levende.

Kanskje man bør få frem litt av dine naturlige krøller? Ikke ha det fullt så langt som på bildet. Få frisøren din til å myke opp utseendet, spesielt i fronten! Ikke la det ligge som en hjelm. Du kan kanskje også dempe litt på det ”gule” i fargen, bruk litt mer brunt.

Når det gjelder hudpleie, så vær flink til å rense huden hver dag, ikke bare av og til. Gi huden godt med fuktighet, så vil du ta enda bedre vare på din flotte hud. Lykke til.

Helge Borgen
makeupekspert
helge@kk.no
Piritta har lyst på ny hårstil.
Piritta har lyst på ny hårstil. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer