Kk-ekspertene

Hårfarge til besvær

Cecilie vil vite hva slags hårfarge hun kler best.
Cecilie vil vite hva slags hårfarge hun kler best. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Spørsmål: Jeg vasker håret hver annen dag, føner sjelden/tørker med hårtørker eller lar tørke selv. Styler aldri - vet ikke helt hva jeg skal gjøre. Farger og klipper hver 8. uke (sparer). Sminker meg daglig, pudder/rouge, øyeskygge, eyeliner, maskara, leppestift når jeg er flink. Renseprodukter fra hudpleiesalong holder blandingshud noenlunde i sjakk...

Jeg ønsker hjelp til riktig hårfarge. Har vært blond lenge, så rød i noen år, finner ikke meg selv helt. Sparer til lenger hår etter å ha hatt veldig kort lenge. Usikker på hva som kler meg. Gjerne sminketips nå som jeg ikke lenger er 20 - vanskelig å finne riktige farger, spesielt nå som jeg er rødhåret. Hvor mye/lite bør jeg sminke meg?
Cecilie (34)

Svar: Hårfargen/frisyren: Når det gjelder din hårfarge, synes jeg faktisk du skulle farge det mer i din egen naturfarge, synes den fargen du nå har ser for rød/varm ut til dine farger. Ut ifra bilde tror jeg du hadde kledd en kaldere farge, den røde harmonerer ikke helt med ansiktsfargen din.

Få frisøren din til å farge håret i en nyanse mørkere enn din naturfarge, og så kan du få noen sjatteringer i en beige farge, det tror jeg du hadde blitt kanonfin med. Når det gjelder hårfasongen, forteller du at du vil spare ut litt lengde, og det er ok for å få litt forandring, men pass på så det ikke blir for tungt. Det som jeg synes er viktigst er å få forandret hårfargen.

Makeup: Du er flink med rens og egenpleie, veldig bra! Virker også som du er flink med makeup også. Du har vakre øyne og flotte bryn. Når det gjelder farger, så vil jeg anbefale deg kalde farger, altså farger som har en blå undertone, det vil også være flott til dine øyne. Vær forsiktig med skygger som har for mye shimmer i seg, velg litt mer matte farger, kaldgrønn er supert. Legg den mørkeste fargen i globalen, og trekk den litt opp, da vil du få litt mer dybde i øyet ditt.

Huden din ser også fin ut, bruk en lett foundation, kanskje en som har litt pudder i seg. Det vil passe bra hvis huden din er litt fet. Klar gloss med litt rosa i seg er veldig fint og naturlig. Du trenger ikke bruke veldig mye sminke, men legg vekt på øynene dine!! Håper jeg ga deg noen råd som hjalp litt på veien. Lykke til.

Helge Borgen
makeupekspert
helge@kk.no

Cecilie vil vite hva slags hårfarge hun kler best.
Cecilie vil vite hva slags hårfarge hun kler best. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer