Hud & Hår

Hårfrustrasjon

Det typisk nordiske håret kan også være en plage for enkelte.

Publisert
Sist oppdatert
Spørsmål: Dersom jeg skal fikse håret tar det en EVIGHET! Nå i slutten av denne mnd (30.09.06) skal jeg ha barn og trenger VIRKELIG tips til en enkel frisyre og en hårfarge som passer meg. Jeg får det ALDRI til! Vil dere hjelpe en kommende mamma? Vil så gjerne være litt sporty, ikke en sånn kjedelig mamma.

Jeg vasker meg alltid med en rensemousse før jeg legger meg. Om morgenen vasker jeg meg med vann i ansiktet og påfører en dagkrem. Deretter tar jeg på meg foundation og solpudder, rouge, øyeskygge og maskara. Sliter ALLTID med håret.
Nina (22)

Svar: Skjønner din frustrasjon og irritasjon. Men det er ting som kanskje du må godta, og det er at du har et typisk nordisk hår - en fin og glatt hårtype. Og ja, det er ikke alltid så lett å style selv. Men tror du må godta at det er det håret du har, og legge forholdene til rette ut fra det, ved å velge frisyrer og stylingmetoder.

Uansett hvilke frisyre du velger, må du godta at det tar litt tid å style det. En ting jeg kan anbefale deg nå som du er så heldig og skal bli mamma, er å beholde veldig mye på lengden, men klippe det opp litt i ulike lengder. Klipp det også en del kortere på sidene, slik at du får en slags ramme rundt ansiktet ditt. Ta utgangspunkt i at luggen går litt nedenfor nesetippen, og klipp det ut fra det på sidene.

Nå vil du kunne style frisyren innover, eller la det være rett ned, eller i en morsom hestehale eller en annen kreativ oppsettning. La fargen være som den er foreløpig. Anskaff deg også gode stylingprodukter som er for fint hår. De vil gi volum, og bygge det opp. Lykke til både med hår og fødsel!

Helge Borgen
makeupekspert
helge@kk.no

Nina er ikke særlig glad i håret sitt.
Nina er ikke særlig glad i håret sitt. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer