Hud & Hår

Hårtips:

Publisert
Sist oppdatert
Spørsmål: Lurer på om kanskje du kan gi meg et par tips når det gjelder hår og ev. sminke.

Håret mitt er nå en smule mørkere enn hva det er på bildet. Skal snart til frisør for å lysne det igjen...tror jeg. Utrolig usikker på hva som egentlig kler meg best og er kjempelei av frisører som aldri har noen spesiell mening!

Av sminke så bruker jeg brun øyeskygge, samt maskara. Er det noen annen farge du tror kan kle meg?
Marthe

Svar: Du er jo som en midtsommernatts drøm! Vakker. Skjønner deg godt, når du skriver at du er lei frisører uten mening, det er ikke bra! De er jo der for å veilede deg til å finne det som er deg, og fremheve det vakre. For å si det slik, hårfargen din er fin, og at den er mørkere gjør ingenting.

Men du fremstår som veldig søt og pen. Er det det du vil være? Selvfølgelig er det dét, misforstå meg riktig. Når jeg ser ansiktet ditt er det feminint og pent, men hva med å være litt råere og frekkere? Det kan du absolutt tillate deg når du har et ansikt som er så pent. Men viktig at det likevel er klassisk, og at du beholder ditt søte og pene uttrykk.

Klipp deg kort, bli litt råere og få frem noe mer enn det «søte», tror du vil bli en større suksess enn du er! Klipp det inntil og kort i nakken slik at nakken ligger pent — ikke snubbekort, men kort, ca halvt ned på øret, og en kort spunky lugg! Kort og rått, men samtidig litt klassisk. Det er viktig å få det klassisk, ettersom jeg tror det er deg. Tør å våge litt. Finn en skikkelig god frisør, og gjør det! Behold fargen din, de er kjempefin.

Makeup: Velg og vrak. Våg å feile, da finner du mange nye farger og teknikker, og du ender ikke alltid opp med det samme. Men det er riktig at brunt kler deg. Det er safe, klassisk og gir fin dybde. Men skygger i fargene bronze, grønt, lillanyanser og oransje er farger som hadde vært utrolig stilig! Bli frekkere, våg mer! Vær flink med egenpleie av huden din, rens den hver dag og tilsett huden masse fuktighet. Du blir som en drøm, og lykke til.

Helge Borgen
makeupekspert
helge@kk.no

Marthe vil gjøre noe nytt med håret.
Marthe vil gjøre noe nytt med håret. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer