BRITNEY ELSKER... BRITNEY: Popprinsessen er selvsagt modell for sin egen kleskolleksjon. Leppestiftbeskjeder fra 28-åringen preger kampanjen.  Foto: All Over Press
BRITNEY ELSKER... BRITNEY: Popprinsessen er selvsagt modell for sin egen kleskolleksjon. Leppestiftbeskjeder fra 28-åringen preger kampanjen. Foto: All Over Press Vis mer

Mote

Her er Britney-klærne

Popprinsessen har designet klær slik hun vil ha dem selv: trange, korte og med fargesterke detaljer.SI DIN MENING HER

Hva synes du om kleskolleksjonen til Britney Spears?På klesfronten er Britney Spears (28) foreløpig mest kjent for tidvis å se ut som hun har glemt å fullføre påkledningsprosessen, men nå er hun altså blitt designer.

Kleskolleksjonen, som er designet for Candie's og selges eksklusivt hos butikkjeden Kohl's, består av topper, bukser og skjørt.

Se hele kolleksjonen på Kohl's' hjemmesider.

Jeg synes den er kjempefin - gratulerer, Britney!
 
86 (39%)
Jeg kunne brukt ett eller flere plagg
 
68 (31%)
Jeg synes den er kjedelig
 
29 (13%)
Jeg tror den vil slå an, men plaggene er ikke noe for meg
 
20 (9%)
Jeg synes den er stygg
 
18 (8%)

Klassisk Britney

– Jeg ville designe klær som både jeg og fansen min vil gå med, sier Britney selv om klærne

Popstjerna har hentet inspirasjon fra klær hun bruker til hverdags og fra antrekkene hun brukte på sin Circus-turné – hatter, turndrakter og strutseboleroer.
De kroppsnære plaggene vil gjøre det svært enkelt å «ta en Britney», enten du da mener å flashe en real rørleggersprekk eller vise seg truseløs på byen.

– Jeg elsker denim, så jeg sørget for å få med mange jeans, har hun uttalt.

Jeansene har svært lavt liv, og skjørtene er korte. Ingen skal påstå at 28-åringen ikke har kontakt med sin indre tenåring?

I tillegg til klær byr kolleksjonen som bærer popstjernens navn også på vesker og smykker. Fargemessig går det i svart, hvitt, grått og knallrosa.

Designer og modell

I motsetning til Madonna, som valgte seg Taylor Momsen til å fronte sin kleskolleksjon, er Britney sitt eget ansikt utad.

LES OGSÅ: Her er Madonna-klærne

I en serie bilder stiller hun opp i egendesignede klær for å promotere sin siste stolthet. Bildene preges av «personlige» beskjeder fra Britney, tilsynelatende håndskrevet med leppestift.

Se kampanjebildene her:


Svart trenchcoat krever vind i håret. Foto: All Over Press
Hvit rysjetopp og svarte tights. Foto: All Over Press
«Jeg elsker blonder og lær.» Foto: All Over Press
Kolleksjonen fokuserer på svart, hvitt og fuksiafargede detaljer. Foto: All Over Press
I tillegg til klærne er smykker en viktig del av kolleksjonen. Foto: All Over Press
Kjærligheten for lær har resultert i denne salviegrønne jakka. Foto: All Over Press
Med korte topper og lave bukseliv er sjansene store for en real rørleggersprekk, men Britney er ikke redd for å vise fram trusa. Foto: All Over Press
Leppestifthjerter hører med når en popprinsesse leker modell. Foto: All Over Press
Ja, det gjenstår å se om vi får se mer av Britney som designer. Hun ser i alle fall ut til å ha lyst selv. Foto: All Over Press

«Jeg elsker blonder og lær,» står det på et av bildene. «Gimme more» på et annet. Det gjenstår å se om vi får se mer av Britney som designer.

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: