Mote

Her er Britney-klærne

Popprinsessen har designet klær slik hun vil ha dem selv: trange, korte og med fargesterke detaljer.

BRITNEY ELSKER... BRITNEY: Popprinsessen er selvsagt modell for sin egen kleskolleksjon. Leppestiftbeskjeder fra 28-åringen preger kampanjen.  Foto: All Over Press
BRITNEY ELSKER... BRITNEY: Popprinsessen er selvsagt modell for sin egen kleskolleksjon. Leppestiftbeskjeder fra 28-åringen preger kampanjen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SI DIN MENING HER

Hva synes du om kleskolleksjonen til Britney Spears?

På klesfronten er Britney Spears (28) foreløpig mest kjent for tidvis å se ut som hun har glemt å fullføre påkledningsprosessen, men nå er hun altså blitt designer. Kleskolleksjonen, som er designet for Candie's og selges eksklusivt hos butikkjeden Kohl's, består av topper, bukser og skjørt. Se hele kolleksjonen på Kohl's' hjemmesider.

Klassisk Britney

– Jeg ville designe klær som både jeg og fansen min vil gå med, sier Britney selv om klærnePopstjerna har hentet inspirasjon fra klær hun bruker til hverdags og fra antrekkene hun brukte på sin Circus-turné – hatter, turndrakter og strutseboleroer.De kroppsnære plaggene vil gjøre det svært enkelt å «ta en Britney», enten du da mener å flashe en real rørleggersprekk eller vise seg truseløs på byen. – Jeg elsker denim, så jeg sørget for å få med mange jeans, har hun uttalt.Jeansene har svært lavt liv, og skjørtene er korte. Ingen skal påstå at 28-åringen ikke har kontakt med sin indre tenåring?I tillegg til klær byr kolleksjonen som bærer popstjernens navn også på vesker og smykker. Fargemessig går det i svart, hvitt, grått og knallrosa.

Designer og modell

I motsetning til Madonna, som valgte seg Taylor Momsen til å fronte sin kleskolleksjon, er Britney sitt eget ansikt utad. LES OGSÅ: Her er Madonna-klærneI en serie bilder stiller hun opp i egendesignede klær for å promotere sin siste stolthet. Bildene preges av «personlige» beskjeder fra Britney, tilsynelatende håndskrevet med leppestift.Se kampanjebildene her:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.