Madonna

Her er Madonna-klærne

Vi gir deg en sniktitt på popdronningens siste kleskolleksjon.

RIKTIG I HØST: Madonnakolleksjonen Material Girl byr på blant annet rutete jakker og skjorter, korte shorts og rocka vester - det passer godt inn i høstens motebilde.  Foto: All Over Press og produsenten
RIKTIG I HØST: Madonnakolleksjonen Material Girl byr på blant annet rutete jakker og skjorter, korte shorts og rocka vester - det passer godt inn i høstens motebilde. Foto: All Over Press og produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Nyheter om nye kleskolleksjoner fra Hollywood når motepressen stadig oftere. Det kan virke som kjendisene elsker å ha navnet sitt på merkelapper. Britney Spears har gjort det. J-Lo har gjort det. Det samme har Nicki Hilton, Lauren Conrad og Gwen Stefani. Madonna selv har faktisk gjort det før.

Ny Madonna-kolleksjon

«Material Girl» er Madonnas siste skudd på stammen som klesdesigner. Klærne er designet i samarbeid med datteren Lourdes Maria Ciccone Leon (13) og selges hos Macy's fra 3. august.

Kolleksjonen består av klær, sko, smykker og tilbehør og er rettet mot jenter mellom 13 og 25 år.

Inspirert av datteren og 80-tallet

Popdronningen lar seg fascinere og inspirere av datterens stil, men som mødre flest er hun opptatt av at tenåringsdatteren skal kle seg passende for alderen, spesielt når hun skal på skolen.

Lourdes, som kalles Lola, har startet sin egen blogg i forbindelse med kolleksjonen. Du kan lese Lola-bloggen her.
Selv om Madonna selv har sagt at hun gremmes over noen av stilvalgene hun tok på 80-tallet, er store deler av kolleksjonen inspirert av nettopp dette tiåret.

Klikk på bildene for å sniktitte på kleskolleksjonen:


Heldigvis slipper vi både kjegleformede BH-er og sexy korsetter. Kolleksjonen byr på søte jakker og skjorter i trendy rutemønstre, blomstrete skjørt, korte shortser og tøffe vester.

Miks og match

I en video på iVillage forklarer Madonna hvordan hun og Lola elsker å mikse forskjellige materialer og stiler for en sammensatt stil som er både maskulin og feminin.

Nettopp dette er en sterk trend i høstens motebilde.

Omdiskutert frontfigur

Det ble nylig kjent at det er Taylor Momsen som skal fronte Madonnas nye kolleksjon. Gossip Girl-stjernas stilskifte fra søt og uskyldig til rampete og sexy har vært diskutert heftig – ikke ulikt Madonnas egen stil.

Se Madonnas kuleste stiler: Popdronningens vei til trendtronen

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer