Kk-ekspertene

Hjelp, jeg mister hår!

Halve håret har ifølge Jane falt av det siste halvåret.
Halve håret har ifølge Jane falt av det siste halvåret. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Spørsmål: Lurer vel bare på hvilke hårsveis jeg burde ha, og hva jeg skal gjør for at alt ikke skal falle av, har mistet halve håret det siste halve året.. har ikke noen hudproblemer, men lurer på om jeg sminker meg riktig...? Så mitt største problem er håret, vil virkelig ikke miste alt! Mine daglige rutiner for hud, hår og makeup er først dusj, hårkur en gang i blant.. håret mitt er veldig ødelagt nå, tror det er p.g.a. kalk i vannet (bor i England og Norge) prøver å ikke bruke noe hårprodukter. Jeg sminker meg nesten hver dag, men bare øyne. Bruker en dagkrem i ansiktet.
Jane (22)

Svar: Du sminker deg kjempefint, så fortsett med det, veldig bra. Nydelige øyne, og veldig fine lepper. Vakker. Når det gjelder håret ditt, så er det normalt å miste en del hår hver dag, og for deg som har langt hår oppleves det mye mer fordi hvert hår er langt, så det kan jo se ekstremt ut. Snakk med frisøren din om dette, så kan vedkommende gi deg noen gode pleieprodukter. Det er jo viktig uansett, og spesielt når du vasker det i vann med for høyt kalkinnhold.

Når det gjelder frisyren, så er det flott at ansiktet ditt er fri for hår slik at ansiktet dit kommer frem, og ikke blir gjemt. Det virker kanskje litt tungt? Hva med å klippe det opp mer, eller gjøre noe helt drastisk? Klipp en skikkelig kort bob, det hadde du vært kanonflott med! Men den må være skikkelig kort, ellers blir det kjedelig. Kanskje håret ditt hadde hatt godt av en skikkelig klipp. Do that! Lykke til!


Helge Borgen
makeupekspert
helge@kk.no

Halve håret har ifølge Jane falt av det siste halvåret.
Halve håret har ifølge Jane falt av det siste halvåret. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer