Hud & Hår

Hold håret i sjakk

Få bukt med stort og krusete hår.

Publisert
Sist oppdatert
Spørsmål: Jeg trenger råd både til hårfasong, farge og valg av sminke. Føler at håret er veldig tørt og brusete selv om jeg tar hårkur ca. annenhver uke og bruker sjampo tilpasset min hårtype kjøpt i salong.

Når det gjelder sminke bruker jeg kun litt øyeskygge og maskara. Renser øyne og ansikt med renseklut hver kveld og bruker dagkrem hver morgen.

Håper du har noen gode råd å gi meg?
Anne-Grete

Svar: Frisyre: I utgangspunktet er selve fasongen ikke så gal, problemet er at det er altfor langt og tungt. Ta utgangspunkt i fasongen, få det klippet mye kortere, men sørg likevel for å beholde litt lengde på det.

Når det gjelder å få kontroll på litt frizzy hår, så finnes det gode stylingprodukter som smaler håret og gir det flott glans. Prøv dem, og du vil få en helt annen opplevelse av håret ditt, - gode og riktige stylingprodukter er viktig! Fargen er også ok, men vær flink med å vedlikeholde den. Du kler helt klart varme farger.

Makeup: Vær flink til å ha farge på leppene, du blir litt blass uten. Legg på en varm, frisk farge. Legg en varm rouge som en skygge i underkant av kinnbena, det vil smale inn ansiktet ditt.

Markér formen på øyebrynene dine med en grå øyebrynsskygge. Legg en varm, brun øyeskygge i globalbuen og dus den litt oppover, for å få litt dybde i øynene dine. Legg gjerne en sort eyeliner langs vippekanten, det gir en fin ramme til øynene dine.

Pass på at du bytter ut foundationen når du blir litt blekere i huden, den skal matche din egen farge. På bildet er du solbrun og fin. Hold deg til de varme fargene, altså de som har en gul undertone. Lykke til!

Helge Borgen
makeupekspert
helge@kk.no

Anne-Grete vil vite hva som kler henne best.
Anne-Grete vil vite hva som kler henne best. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer