Kk-ekspertene

Hold på fuktigheten

Line ønsker tips til hva som kan gjøres med håret hennes.
Line ønsker tips til hva som kan gjøres med håret hennes. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Spørsmål: Jeg bruker dagkrem når jeg har tid, bruker ellers litt rouge og øyeskygge innimellom. Jeg vil ha hjelp med makeup. Hår... Sparer, men har ingen fasong. Dessuten er håret mitt veldig frøsete og blir fort digert. Trenger nok en oppussing på klesfronten også, er kjedelig på den fronten.Line (35)Svar: Det er ikke lett å få et skikkelig inntrykk av deg på bildet, avstanden er litt for stor, men skal likevel gi noen få råd. Du forteller at du bruker dagkrem når du har tid. Hva mener du med dagkrem? Hvis du mener fuktighetskrem, så fy fy. Dette er nemlig noe du bør bruke hver dag, både morgen og kveld (om kvelden en som har enda mer fuktighet). Og husk å rense huden hver kveld også, selv om du ikke bruker sminke hver dag. Tenk på hva huden utsettes for hver dag. Vær flink med å pleie huden, du skal ha den lenge! Bruk gjerne en foundation. Synes du det er vanskelig med makeup, eller har dårlig tid, kan du prøve mineral-makeup, dette er enklere og går litt kjappere å påføre. Synes du likevel dette tar for lang tid eller er vanskelig, så konsentrer deg heller om for eksempel øyebryn, maskara, eyeliner, lepper og litt rouge. Dette er noe som gir litt mer karakter i ansiktet, og som går relativt kjapt og er enkelt. Pass på at du har fin form på brynene dine, vær flink til å nappe dem og påfør litt øyebrynsfarge. Når det gjelder håret ditt, så ser det litt kjedelig ut når det bare henger i en strikk. Hvis du vil beholde lengden, hvorfor ikke slå det ut? Du har nok et fantastisk hår, vis det, ikke dytt det i en kjedelig strikk og se enda kjedeligere ut. Kanskje du skulle klippe det opp litt, så det er lettere når du har det utslått. Vær litt mer vågal, og vis deg mer frem, du har et flott utgangspunkt, det handler om å våge å få frem det beste og flotte ved deg! Vær litt frekkere. Lykke til.Helge Borgenekspertstylisthelge@kk.no

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer