Kosthold

Høy forbrenning

Velg mat som er smart for deg.

Publisert
Sist oppdatert
Spørsmål: Det er en ting jeg lurer på. Jeg har høy forbrenning, men vil gjerne spise sunt. Er redd jeg skal rase ned i vekt. Hva slags sunne matprodukter bør en som har høy forbrenning spise?

Svar: Du er heldig som har høy forbrenning. Du skal ikke engste deg for å rase ned i vekt dersom du spiser sunt, bare du velger smart. Spis grovt brød og grove kornprodukter, spis masse frukt og grønt, velg magre kjøtt- og meieriprodukter, spis fisk, vær forsiktig med salt og sukker, drikk mye vann, spis regelmessig. Når du bare skal holde vekten, og ikke gå ned i vekt, er det ikke så viktig å tenke mengder, og du trenger heller ikke være så forsiktig med hva du spiser.

De samme kostrådene for et sunt kosthold gjelder alle.

Jeanette Roede
kostholdsekspert
jeanette@kk.no

Jeanette Roede er KKs kostholdsekspert. Hun er utdannet fysioterapeut og leder Grete Roede AS.Har du spørsmål til henne, kan du sende en e-post til jeanette@kk.no. Foto: Grete Roede AS
Jeanette Roede er KKs kostholdsekspert. Hun er utdannet fysioterapeut og leder Grete Roede AS.Har du spørsmål til henne, kan du sende en e-post til jeanette@kk.no. Foto: Grete Roede AS Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer