<strong>SLÅENDE LIKHET:</strong> Kristen Bell kunne med hell ha valgt en mindre prevensjonsinspirert kjole. Foto: All Over Press / kollasj
SLÅENDE LIKHET: Kristen Bell kunne med hell ha valgt en mindre prevensjonsinspirert kjole. Foto: All Over Press / kollasj Vis mer

Trendtoppen

– Hun ser ut som et kjempekondom

Trendtoppen-leserne ler av dette antrekket til skuespiller Kristen Bell.

Publisert
Sist oppdatert
Det er vanskelig å forestille seg at Heroes-skuespiller Kristen Bell ikke ante at hun kom til å få tyn for kjolen sin da hun gikk for den stroppeløse, nudefargede kjolen og matchende sandaler.

Ligner prevensjonsmiddel

– Ser ut som et kjempekondom! skriver bruker «Bartis» på Trendtoppen.

Det var i anledningen Instyle Magazines Dinner With A Designer for Brian Atwood i West Hollywood at frøken Bell ikledde seg kjolen hvis likhet med prevensjonsmiddelet er slående.

Flere av Trendtoppens lesere ler godt av klesvalget:

– Haha, så utrolig stygt og morsomt å se på. Hjelp! skriver «Ulla».

«Liz» sier hun synes Kristen Bell er ei pen jente, men «hva er det der for noe?»

Foreløpig er Luella den eneste som liker antrekket:

– Jeg syns faktisk dette var litt søtt! skriver hun.

Nude er populært

Trendtoppen-bruker «Designerspire» spør hvorfor alle bruker nude fra topp til tå akkurat nå.

Vi så det som en tydelig trend på den røde Emmy-løperen sist uke. Mad Men-skuespiller Elisabeth Moss stilte i en nydelig asymmetrisk kjole med slep, Jewel strålte i en pudderfarget tubekjole med volanger og Claire Danes glitret i sin champagnefargede, stroppeløse kjole med paljetter.

LES OGSÅ: Gull er det nye svart

Nude kan med andre ord gjøres med suksess. Det klarte ikke kvinnen bak stemmen som guider oss gjennom sladder og skandaler i «Gossip Girl».

Du bestemmer

Trendtoppen er en motetjeneste under merkevaren KK.no. Her legger redaksjonen ut utvalgte bilder av kjendiser og fashionistaer hver dag.

Du kan stemme alle bilder opp eller ned, samt skrive utfyllende informasjon om plaggene på bildet eller utdype hvorfor du liker eller misliker antrekket. Hvis du elsker antrekket stemmer du grønt, hvis du hater det stemmer du rødt.

Se og stem på alle Kristen Bells antrekk på Trendtoppen ved å klikke her!

I tillegg kan du laste opp bilder av egne antrekk. Da kan andre stemme på og si sin mening om dine antrekk, og du konkurrerer med kjendisene om å havne på best kledd-listen – eller i verste fall på verst kledd-listen.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer