Golden Globe

Hva er det som skjer her?

Disse stjernene begikk Golden Globe-festens største motetabber.

TIL TROSS FOR MYE PENGER PÅ BOK OG TILGANG TIL VERDENS BESTE STYLISTER, VAR DETTE KVELDENS KJOLEVALG PÅ ÅRETS GOLDEN GLOBES: Fra venstre Julia Roberts, Emma Watson, Sandra Bullock, Hayden Panetterie og Lena Dunham på den røde løperen.  Foto: All Over Press
TIL TROSS FOR MYE PENGER PÅ BOK OG TILGANG TIL VERDENS BESTE STYLISTER, VAR DETTE KVELDENS KJOLEVALG PÅ ÅRETS GOLDEN GLOBES: Fra venstre Julia Roberts, Emma Watson, Sandra Bullock, Hayden Panetterie og Lena Dunham på den røde løperen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Utringninger, sitrende silkestoff og brusende skjørt - søndag kveld gikk nok en gang en av årets mest glamorøse filmbegivenheter – nemlig Golden Globe-utdelingen, av stabelen på Beverly Hilton hotell i LA.Og forventningene til hva stjernene hadde på seg var naturligvis skyhøye, siden dette er regnet som en av de mest prestisjefulle prisutdelingene i underholdningsbransjen.Likevel - og heldigvis får vi vel nesten si - så er det bestandig noen antrekk som lar oss lure på hva som egentlig skjedde da de kledde på seg. For selv om de er store stjerner, har mye penger på bok og tilgang til verdens beste stylister, så er det ikke alltid det funker like bra.LES OGSÅ: Tidenes flotteste Golden Globe-antrekk?

Den lille røde med leggings

En som vekket spesielt mye oppsikt på den røde løperen, var Emma Watson, som vi kjenner som Hermione i «Harry Potter»-filmene og som ofte kler seg både utradisjonelt og litt vågalt.Som så mange andre hadde hun valgt en rød kjole, men hennes, signert Christian Dior, hadde en artig vri. Forfra så den ut som en enkel og stilren kjole med knytebånd i livet, men da hun snudde seg rundt tittet et par sorte kjekke leggings fram.Antrekket får både strykkarakter og hyllest av motebransjen. LES OGSÅ: Er dette årets verste motetabber?

Skjortekrise og knall kanari

En tur på kontoret? Selv om vi elsker hvite blendahvite skjorter - har den egentlig noe å gjøre på en av årets mest glamorøse røde løpere? Den som regel alltid så velkledde Julia Roberts imponerte heller ikke med sin sorte kjole med hvite kraver fra Dolce & Gabbana. Skjortekjolen, som forøvrig ellers er en av vårens store trender, er også på Silje Pedersens liste over verst kledde fra festen.lngen tvil om at gult er en hot farge denne sesongen, men av og til kan den skjære litt i øynene. Lena Dunham, som både spiller i tv-serien «Girls» og skriver manus, tok en full kanari i sin voluminøse kjole signert Zac Posen.

Veldig mye som skjer

Av og til er det også slik at stjernene blir litt vel revet med, kjolemessig.En som var spesielt ivrig var Julie Bowen, som gikk for en kjole i nervøs fløyel i ulike bærtoner fra Carolina Herrera, med Jimmy Choo på føttene - et antrekk som skapt for et engelsk kostymedrama.Skuespiller Sandra Bullocks kjole fra Prabal Gurung har dessuten fått moteekspertene til å trekke på smilebåndet. De muntre fargene blir blant annet sammenlignet med en eske engelsk konfekt fra Bertie Bassett.- Flere av stjernenes kjolevalg var som en stor gavepakke til de som synes det er gøy med verst kledde, sier KKs mote- og skjønnhetsredaktør Silje Pedersen. Hos Zoe Saldana stod det heller ikke på engasjement og iver - kjolen fra Prabal Gurung var et hav av bling, mønster og broderier.Elisabeth Moss fra «The Lake» og «Mad Men» tok den også helt ut i en brynjeinspirert kjole fra J. Mendel, med sko signert Stuart Weitzman.Gravide Drew Barrymores Monique Lhuillier-kjole viste heller ikke fram den flotte kroppen på den aller beste måten.Se flere bilder her:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer