Hud & Hår

Hva kan jeg gjøre med krøllene mine?

Publisert
Sist oppdatert
Spørsmål: Jeg har utrolig lyst på en sveis som det går an å ha krøller i. Har spart til langt hår lenge, men det blir jo aldri lengre virker det som ... dumme krøllene! Ellers har jeg kjempelyst til å lære meg å sminke meg litt kult! Har ikke tålmodighet til å prøve — får det til på ene øyet, men ikke det andre ...

Mine daglige rutiner:
Hud: Vaskes morgen og kveld med vann og sminkefjerner.
Hår: Har krøller og som nesten alle andre med krøller liker jeg dem ikke, så det blir mye rettetang og det sliter.
Makeup: Meget lite til hverdags (maskara+eyeliner) - til fest muligens litt øyeskygge.
Helene (23)

Svar: Håret: Slipp håret løst, la krøllene komme frem. Det som er så merkelig, er at de som har krøller ikke ønsker å ha krøller. Krøller er jo kanonfint! Vær flink til å ta vare på det med gode pleieprodukter, slik at håret får masse fuktighet. Bruk også stylingprodukter som samler håret og gir det glans. Det finnes utrolig mye bra stylingprodukter på markedet!

Du har et nydelig ansikt, og som du ser er du veldig fin når ansiktet ditt kommer godt frem. Kanskje du derfor skal klippe det relativt kort, slik at ansiktet ditt kommer godt frem? Godta krøllene dine! Aksepter at de lever litt sitt eget liv — fremhev dem, i stedet for å gjemme!

Makeup: Tålmodighet er viktig å ha til å begynne med, så vil det gå av seg selv etter hvert. Men begynn i det små, du trenger ikke bruke så mye. Huden din ser veldig fin ut. Legg en eyeprimer (eller foundation og pudder) på øyelokket, slik at du får et underlag før du legger øyeskyggen.

Legg en lys skygge over det hele, gjerne en med litt gult i. Legg så en dypvarm, grønn skygge på hele lokket. Ikke trekk den oppover, legg kun på selve lokket. Du kan eksperimentere med alle slags farger, du kler det meste. Det som er kult er jo å variere, som for eksempel i forhold til det antrekket du skal ha på deg.

Legg en tynn eyeliner på overkant av vippene dine — langs vipperoten. Bruk sort maskara. Kjempelekkert! Brynene dine er kjempeflotte. Legg en dus og varm rouge på kinnbena. Legg den svært svakt og kun som en skygge, den skal gi ansiktet ditt litt glød. En svak rosa gloss vil gjøre prikken over i-en og fremheve din egen leppefarge. Lykke til!

Helge Borgen
makeupekspert
helge@kk.no

Hva kan jeg gjøre med krøllene mine, spør Helene.
Hva kan jeg gjøre med krøllene mine, spør Helene. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer