Kk-ekspertene

Hva skal jeg gjøre med håret mitt?

Publisert
Sist oppdatert
Spørsmål: Jeg vasker ansiktet med vann om morgenen, tar så på fuktighetskrem - nå bruker jeg Dermalogica-produkter. Om kvelden renser jeg huden og tar på fuktighetskrem. Jeg peeler og bruker maske et par ganger i uken. Håret vasker jeg hver andre eller tredje dag, bruker volumshampo og skum. Avslutter noen ganger med hårspray - føner nesten aldri. Bruker stort sett mascara og litt pudder i kinnene.

Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre med håret mitt. Nå har jeg ikke farget det på lenge, tenkte å prøve å ha dte naturlig? Har gått et år, først med kort hår, sparte det så litt ut igjen, før jeg klippet luggen og siden sparte alt. Klarer ikke helt å finne ut av hvordan jeg vil ha det nå. Har du noen råd?
Marianne

Svar: Hei Marianne!

Få frem ditt pene ansikt. Jeg synes du skal klippe deg ganske mye! Håret gjør deg kanskje litt kjedelig, få en frisyre som fremhever ansiktet ditt, og det feminine. Frisyren du nå har, tynger deg. Få en «kvikkere» frisyre, og gjør gjerne noe med fargen også. det bør være litt varmere, ikke så «gult», litt mørkere. Vær flink til å style håret, det gjør seg liksom ikke selv. Når det gjelder pleie av huden din, gjør du en god jobb, og bruker gode produkter.

Helge Borgen
ekspertstylist
helge@kk.no

Marianne vil ha hjelp med håret.
Marianne vil ha hjelp med håret. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer