Helse & Livsstil

Hverdagstrening

Legg inn enkle triks.

Publisert
Sist oppdatert
Spørsmål: Jeg får ikke alltid tid til å trene mange ganger i uken. Kan du hjelpe meg med noen små hverdagsting som kan bidra til å holde forbrenningen oppe, for eksempel noe man gjør 10 minutter morgen og kveld?

Svar: Jeg synes du tenker på helt riktig måte; litt er bedre enn ingenting. Om du har tid til 10 minutter, eller kanskje 15 om morgenen vil jeg anbefale deg å gå en frisk tur. Det passer kanskje bedre å ta turen i forbindelse med å komme deg til jobb eller skole? Da kan du parkere litt unna eller gå av bussen et par holdeplasser for tidlig, og så gå resten av veien.

Om kvelden kan du velge noe av det samme. Gå om du skal steder, eller gå deg en tur i nabolaget. Har du en trimsykkel stående, kan du jo tråkke i vei mens du ser på TV. Eller du kan skaffe deg en step-benk (20-30 cm høy) eller bruke noe annet som du kan marsjere opp og ned på i ti minutter.

Jill Jahrmann
treningsekspert
jill@kk.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer