Leder

Hvit, vakker vår

«Tendensen er hvit fra topp til tå, med en anelse gull.»

Publisert
Sist oppdatert
Sier du vår til meg, sier jeg sandaler. Sandaler med silkesnorer og høy kilehæl. Morsomme sandaler med sommerblomster på. Hvite sandaler i sand. Sandaler! Smak på ordet, det er litt magisk, sandaler smaker vår.

Jeg kjøpte et par allerede i januar, da snøen lavet ned og gatene var uframkommelige selv med fjellstøvler. Men sko skulle jeg ha, få ting gir mer håp om lys og varme enn et par åpne sko.

For oss som bor i vinterlandet er vårmoten helt spesiell. Vi kaster av oss de tunge kåpene, de mange lagene med strømper og sokker, støvlene, genserne. Vekk med det!

Denne våren blir noe eget, med en sjeldent vakker blanding av det rene, hvite, gylne, av blåtoner og svart - brutt opp av mønstre i en eksplosjon av pasteller og sterke farger. Hvitt har for alvor funnet veien til designernes tegnebord. Tendensen er hvit fra topp til tå, med en anelse gull på sandalene.
 • Slik blir vårmoten
 • Sniktitt på høstmoten

 • Karl Lagerfeld kommer med den feminine dressen. Chloé og Chanel byr på 60-tallskjoler. Dolce & Gabbana er her med den lille hvite. De store moteskaperne har sagt sitt: Alt handler om kjoler denne våren! Kjoler og sandaler.

  Hvitt er rent og kan gi kjølig eleganse, men det er også romantisk og avslappet. Snitt og stil avgjør hva «den lille hvite» betyr for deg. Derfor er det også en annen tendens denne våren, som de fleste av oss kan glede oss over: Moten er personlig.

  Få med deg det siste fra catwalken og la deg inspirere av designerne, men gjør som du vil. Det individuelle slår gjennom for fullt og gjør alt mer spennende - og lettere til hverdags.

  I denne ukes papirutgave av KK (nummer 11) har vi komponert stiler og samspill som du kan leke med. Her er kjolene, veskene, smykkene, beltene - og sko til å bli forelsket i.

  Bente E. Engesland
  sjefredaktør
  bente.engesland@kk.no


  LES OGSÅ
 • Leder: Brennende bål

 • Leder: Politikk i Hollywood

 • Leder: Sukkersuget

 • Leder: Glamourmodeller

 • Leder: Tårer i sporet
 • Bente E. Engesland svarte leserne på lanseringen av kk.no

 • Hvit, vakker vår
  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
  Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer