Nettmøte

Hvordan få bedre sex?

Hvordan få et rikere sexliv og ha det godt med egen kropp? Vår sex-ekspert Stéphane Vildalen svarte leserne.

Hvordan få bedre sex?
Publisert
Sist oppdatert
Hva er normalt når det gjelder sex og hvordan nyte mer? Stéphane Vildalen (42) er vår sex-ekspert på kk.no. Onsdag 22. mars svarte hun på leserspørsmål om sex og kjærlighet.Stéphane VildalenUtdannelse: Utdannet psykolog, med spesialitet i klinisk nevropsykologi og klinisk sexologi. Bakgrunn: Startet i praksis hos Thore Langfeldt ved Institutt for klinisk sexologi og terapi (IKST) i Oslo i 1989, og så tidlig at det var et stort behov for informasjon og folkeopplysning rundt seksualitet. Utfordringene ligger i å få både politikere, helsevesen og utdanningssystem til å forstå at den seksuelle helsen er viktig. Jobber nå ved Institutt for klinisk sexologi og terapi (IKST) i Oslo og på Sørlandet sykehus - med pasienter med seksuelle problemstillinger.Tar imot både par og enkeltpersoner. Jobber i tillegg som PMT-O-terapeut, som går ut på å trene foreldre til barn med alvorlige atferdsvansker i foreldreferdigheter.Sivilstand: Singel, har tre barn på 8, 13 og 15 år. Kan hjelpe deg med: Alle spørsmål knyttet til sex, samliv og kjærlighet. Mange problemer knyttet til seksualitet virker mer kompliserte enn de egentlig er - det er ikke flaut å spørre!Her kan du leser spørsmål og svar fra nettmøtet 22. mars. Stéphane rakk ikke å svare alle leserne, men det blir ny sjanse, for hun stiller til nettmøte på kk.no annenhver uke.

Nettmøtet er nå avsluttet.

Følg med på kk.no for flere spennende nettmøter i tiden som kommer!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer