Ansikt

Hvordan få en rocka stil som varer hele dagen?

Publisert
Sist oppdatert
Jeg er tobarnsmor og er for tiden i mammapermisjon. Om en måned skal jeg tilbake på jobb som designer. Problemet er at jeg føler at jeg ser veldig sliten ut uten sminke og styling.

Jeg ønsker å få tips om hvordan jeg kan se fantastisk og opplagt ut hele dagen uten tonnevis med sminke. Ønsker også tips om en hårfrisyre som er enkel å holde ved like og gjør meg litt rocka. Jeg er livredd for å bli en av disse småbarnsmødrene som har gitt opp utseendet sitt!

Jeg bruker rens, hudvann og krem hver morgen og kveld. Et par ganger i uken tar jeg også peeling av ansiktet. Sminker meg mer eller mindre hver dag. Bruker alltid foundation, dekkstift, rouge og maskara.

Jeg har langt, blond hår som jeg vasker annenhver dag med sjampo og balsam. Framhever krøller eller føner det slett etter humøret.

Eva (32), OsloHELGE SVARER
Tror du kan ta det helt med ro, du er ikke typen som gir opp utseendet ditt!! Du er flink til å pleie huden, med rens, fukt, etc. Og du bruker også litt tid på make up og styling hver dag. Ingen av oss våkner dessverre opp som fresh, lekker, og ferdig stylet, ikke engang Jennifer Lopez. Derfor må man investere litt tid.


MAKEUP: Fortsett som før, når du føler deg trøtt og sliten kan du bruke en concealer med oransje pigment på de mørke partiene rundt øyene. Orange skjuler det mørke/blå.

Øyeskygge: Når du har det travelt, bruk en lys shimmerskygge, tynn svart og våt eyeliner i vipperoten. Trekk streken oppover og ut (overdriv litt, det er bare kult hvis du vil være litt rocka) effektfullt og lekkert. Marker også langs undervippene.

Foundation: Bruk den som før, men med pudder oppå. Det gjør makeupen mer holdbar. Et smart tips er å ha med en forfriskende vannspray i vesken, for å friske deg selv opp utover dagen. Bruk gjerne ett mineralpudder også. Det gir en utrolig fin glans og skinnende effekt (så sant du ikke har for fet hud, som bør mattes ned).


HÅR: Behold lengden, men få frisøren til å klippe det skikkelig opp. Du blir fin med mange ulike lengder og skikkelig skråklipp på sidene. Strip håret i tre lyse nyanser, men ikke kalde farger. Da kan du både se rocka ut med håret utslått eller tone det ned med en hestehale. Lykke til.


Helge


LES MER:
 • Her finner du flere gode råd fra Helge

 • Oppskrift for bruk av Bli ny på nett
 • Gå direkte til Bli ny på nett

 • Eva (32) fra Oslo ønsker en mer rocka stil.
  Eva (32) fra Oslo ønsker en mer rocka stil. Vis mer
  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer